İçeriğe atla

Fransa 2015: Lisa Angell - N'oubliez Pas


PUANINIZ?  

9 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

2009'da ilk 10'dalardı gayet. O zamandan beri de düzgün bir şey yollamıyorlar zaten. Avusturya ile Hollanda da asla başarılı olamazdı, büyük 4'lüden biri asla kazanamazdı falan, geçin bunları. İddialı bir şarkınız varsa başarılı olursunuz.

gönderildi

2009 dan beri fransa kötü şarkı yollamadıki 

 

büyük 5 li hep bunları çekiyor 

 

uk france germany hep sonlarda 

 

son yıllarda sadece italya ve ispanya ilk 10a girdi 

gönderildi

Sana göre güzel olabilir Melih, çoğunluğa göre değil. BK'ya yabancı sitelerde "United Trolldom" diyolar artık. Almanya ise son 5 sene içerisinde birisi birincilik olmak üzere, üç kez ilk on yaptı. Bu nasıl başarısızlık? İki sene öncesine kadar Hollanda için de söyleniyodu "Asla başarılı olamayacak." diye, az kalsın kazanıyolardı geçen sene.

gönderildi

Fransa'nin oylama background'inda bu yil uzun bir aradan sonra Eyfel Kulesi kullanilmiyormus.

gönderildi

Fransa'nin oylama background'inda bu yil uzun bir aradan sonra Eyfel Kulesi kullanilmiyormus.

 

 

dağlık karabağ maketi bekliyorum ben :D :D

gönderildi

Ermenistan'a 3 vermelerine sasirdim.

 

Fransa sonlarda kalmamaliydi sanki.

gönderildi

Fransa'nın Delegasyon Başkanı Eurovision hakkında açıklamada bulundu: "Benim fikrim sorulsa düşünmeden yarışmadan çekiliriz. Müzik ve siyasetin iç içe olduğu bir yarışmadan artık kabul edilebilir sonuçlar alınamıyor. Başarımız haksızlıklar nedeniyle engellendi."

 

Lisa Anqell ise "Tüm ekibe teşekkür ediyorum. Bence iyi iş çıkardık ancak ne yazık ki hak ettiğimizi alamadık. Yarışmayı kesinlikle eleştirmiyorum çünkü 60 yıllık bir geçmişi var. Kazanmayı hak etmediğimi biliyorum ancak en azından 10 veya 15. sıralarda yer alabilirdim. Tamamen adaletsiz bir gece oldu." açıklamasını yaptı.

gönderildi

Yarışmada siyaseti eleştiren Fransa'nın siyasetin dibini yapan bir şarkıyla katılması :h Şarkı güzeldi, benim ilk 5'imdeydi ama belliydi o sırada kalacağı yani.

gönderildi

Lisa'nin dedigi gibi 10 - 15 bandinda yer almaliydi o sarki. Yazik oldu gercekten.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...