Tolga 11 Mart, 2015 gönderildi 11 Mart, 2015 gönderildi Geçen sene Hollanda'lı ikilinin yapamadığını yüksek ihtimalle bu sene bu ikili yapıp yarışmayı kazanacaklarını düşünüyorum Hala en büyük favori olarak duruyorlar.
Reyiz 11 Mart, 2015 gönderildi 11 Mart, 2015 gönderildi Ne kadar güzel olursa olsun calm after the stormdan. Bu şarkı kazanırsa kimse hatırlamaz bile Calm After The Stormu.
Tolga 11 Mart, 2015 gönderildi 11 Mart, 2015 gönderildi Bu şarkı Avrupa'nın her yerinden oy alabilecek kapasitede ve jüri-televote'lardan da dengeli oy gideceğini düşünerek 1.lik açısından şanslarını çok yüksek görüyorum.
Uğur 11 Mart, 2015 gönderildi Yazar 11 Mart, 2015 gönderildi Bu senenin balonu Sent from my iPhone using Tapatalk
Züreyfa 11 Mart, 2015 gönderildi 11 Mart, 2015 gönderildi Ben de çok beğendim bu şarkıyı. Favorilerim arasında olur kesin.
Rapture 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi Goodbye To Yesterday" ile buyuk begeni toplayan Stig Rästa Istanbul'da! Sent from my iPhone using Tapatalk
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap