İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bu album satin alinir iste! Muhtesem bir album olmus, Sihirbaz'dan cok daha iyi. Bir tek "Bir Sevgi Istiyorum" siritiyor orada, onun yerine Ihtimal'in remixini alabilirmis albume, ileride degerlendirir umarim o sarkiyi da.

+100000000 katılıyorum 2 versiyon çok gereksiz olmuş.

Sen Kaybı, Bir Lokma Sevda, Unutma Beni Çiçekleri'ni klipsiz bırakırsa gönül koyarım. :kahve:

Hepsini dinlemek ve albümü elime almak istiyorum bir an önce. Yarın anca gelir buraya :rap:

gönderildi

Klibi pek beğenmedim biraz uyduruk olmuş ama albümdeki şarkılar çok güzele benziyo tam dinlemek lazım tabi bi de geçer cover olduğu için biraz mırın kırın ettim ama çok güzel söylemiş sanırım :D

gönderildi

Enes bir sen kaldin etsc oylarini vermeyen

gönderildi

@BurcuGnes: Albümü alanları Sevgililer Günü haftası çıkması dolayısıyla hoş bir sürpriz bekliyor. Bu sürpriz Türkiye'de bi ilk!

Umarım beğenirsiniz..İpucu: albüm tıpkı adı gibi :)

BC627mXCMAA4CWQ.jpg

gönderildi

Album gul kokacak o zaman. Katy'nin Teenage Dream albumu de seker kokuyodu. :D

gönderildi

Bugün albüm 3te Antalya D&R'da olacakmış. Aradım, sordum. :D Günün en güzel haberi benim için.

gönderildi

Bir Lokma Sevda kesinlikle Burcu Gunes hitleri arasinda yerini almistir.

gönderildi

Albümü aldım baya kokladım ama yok gül kokmuyo artık kendimi ikna ettim. Daha albüm bilgileri internete girilmemiş heralde düzgün yükleyemedim albümü. O yüzden tam dinleyemedim, dinleyince albüm hakkında yorumlarını yapcam en son nil karaibrahimgilde yaptığım gibi tek tek :D

gönderildi

Daha once de konustugumuz gibi en azindan icine bir yapay kurumus gul falan koyaymis. :D

gönderildi

Aynen haaa :D ama benim elimdeki albümde bir şeyler kokuyor, güzel bir koku. Sanırım gül :D Burcu'nun parfüm kokusuda olsaymış keşke. Antalya konserinden sonra üstümden uzunca bir saat geçmemişti, çok güzeldi parfümü hahaha :D

Enes sen yap bende yapayım tek tek :P

------------------------------------

7 NİSAN - BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ

gönderildi

[align=center]Bu akşam saat 22.30'da Cengiz Semercioğlu'nun programında.

BDtRyKrCUAAD1g4.jpg:large

[/align]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...