Pa-Rantez 1 Şubat, 2013 gönderildi Yazar 1 Şubat, 2013 gönderildi "Geçer" zaten bir Sezen Aksu cover'ı Burcu hayranlarını pek bekletmemek için Aşk Gribi'nı yayınlamıştı. Bence gayet iyi bir şarkı ya ben çok seviyorum. "A deli dünya, deli bu dünyaaa" diyişinde yanaklarını sıkasım geliyor Burcu'nun Bir Sevgi İstiyorum'un TSM versionunu çok merak ediyorum. Zaten diğer şarkıları ne kadar merak ettiğimi söylememe gerek yok sanırım.
Enes 1 Şubat, 2013 gönderildi 1 Şubat, 2013 gönderildi O zaman albümde ilk kez görücüye çıkıcak parçalar Gül Kokusu Sen Kaybı Unutma Beni Çiçekleri Feat. Enbe Bir Lokma Sevda Feat. Eflatun Hasret Kaldım Yasaklı Kitaplar Gibi Zarar Bunlar oluyor. Neyse yine iyiymiş 7 parça da az değil
Pa-Rantez 2 Şubat, 2013 gönderildi Yazar 2 Şubat, 2013 gönderildi Yasakli Kitaplar'in demosu var bende Şşşttt gizli
Uğur 2 Şubat, 2013 gönderildi 2 Şubat, 2013 gönderildi Farkindayim canim Cok guzel bir sarki ama burdan bunun mujdesini verelim. Ben cok begenmistim
Enes 2 Şubat, 2013 gönderildi 2 Şubat, 2013 gönderildi Yapmayın ya paylaşın bizimle de, bakalım ne yapmış bu sefer Burcu Güneş
Melih 3 Şubat, 2013 gönderildi 3 Şubat, 2013 gönderildi hande yenerin başlattığı bu günden güne son bilmem kaç gün olayına burcuda katılmış anlaşılan
Mustafa 4 Şubat, 2013 gönderildi 4 Şubat, 2013 gönderildi [align=center]Burcu Güneş - GÜL KOKUSU (Teaser) [/align] [align=center][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U2e_OUqtvBg&feature=youtu.be [/align]
Pa-Rantez 4 Şubat, 2013 gönderildi Yazar 4 Şubat, 2013 gönderildi Musty çok hızlısın hehe. Bayıldım teaser'a. Çok meraklandım.
Mustafa 4 Şubat, 2013 gönderildi 4 Şubat, 2013 gönderildi Bu benim görevim dostum Mavi olmanın hakkını vermek lazım
Enes 4 Şubat, 2013 gönderildi 4 Şubat, 2013 gönderildi Bence de Musty görevini çok iyi yapıyo Hoş bişeye benziyo, bakalım...
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap