İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

10 gun sonra dedindigine gore bu haftasonu geliyor album? :D Sonunda 2012'nin sonuna yetisti.

gönderildi

10 gun sonra dedindigine gore bu haftasonu geliyor album? :D Sonunda 2012'nin sonuna yetisti.

Offf sıkıldım beklemekten ya. Kesin olan tek şey haftaya albümün ilk klibinin çekileceği :kahve:

Valla beklediğimize değecek bir albüm olsun bari şöyle 15 şarkı dolu dolu

• 4 hafta sonra...
gönderildi

@BurcuGnes Yarın çıkacak albümümüzün ilk videosu çekilecek.Tüm ekibimizle birlikte büyük başarılarla tamamlanması için hayır dualarınızı bekleriz..☺

gönderildi

Bu album bence hicbir zaman cikmayacak. qq

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Çıkıs parçasının adı "Gül Kokusu"

gönderildi

Sonunda! Merakla bekliyorum. Umarim bu uzun bekleyis bosa cikmaz.

gönderildi

[align=center]543771_529109547112240_1572254015_n.png[/align]

[align=center]11/02/2013 tarihinde satışa sunulacaktır. [/align]

[align=center]Gül Kokusu

Sen Kaybı

Unutma Beni Çiçekleri Feat. Enbe

Bir Lokma Sevda Feat. Eflatun

Aşk Gribi

Bir Sevgi İstiyorum

Oflaya Oflaya

Geçer

Hasret Kaldım

Yasaklı Kitaplar Gibi

Zarar

Bir Sevgi İstiyorum Feat. HsynKrdy[/align]

gönderildi

Evet sonunda çıkıyor albüm.

Zaten yeni albümden çıkan ilk single'dı Oflaya Oflaya.. O Yüzden albümde olması normal. 2 Kere 'Bir Sevgi İstiyorum'un farklı versionları yer alması can sıkıcı olsada meraklardayımmm =)

gönderildi

Album on kapagi cok komik olmus. Arka kapak olarak kullanilan resim on kapakta olsa daha guze olurmus.

Yasakli Kitaplar'in demosunu daha once dinlemistim, hadi bakalim, merak ediyorum!

gönderildi

Bende beğenmedim albüm kapağını.. Albüm adıyla uyuşmayan bir kapak. En azından arka kapakta bir gül varda işi kurtardı. :afro:

Bu arada albüm 11 Şubat'ta yayınlanacak. Esen Shop'ta yanlış yazılmış, düzeltmişler.

gönderildi

Bence de çok iyi olmamış albüm kapağı. aşk gribiyle yayınlanan fotoğraflar vardı onlar daha güzeldi bence. Ben ateş, ben su albümünün kapağı güzeldi mesela.

Bir sevgi istiyorum'lar yerine orijinal şarkılar olsaymış keşke. Bi de 'Geçer' ve 'Hasret Kaldım' gördüm orda, düşünsenize onlar da covermış :D her neyse açıkçası aşk gribini pek beğenmediğim için bu albümden beklentim fazla yüksek değil, Burcu Güneş'in selvi boylum zamanından beri büyük bi hayranı olmama rağmen :D küçüklüğümden beri en sevdiğim şarkıcıydı kendisi bakalım nasıl bi albüm hazırlamış

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...