Pa-Rantez 9 Kasım, 2012 gönderildi Yazar 9 Kasım, 2012 gönderildi Albüm fotoları çok bahar mevsimi kaçtı diye yeni saç rengiyle tekrardan çekilcekmiş. Offfffffffff!
Uğur 9 Kasım, 2012 gönderildi 9 Kasım, 2012 gönderildi Albüm fotoları çok bahar mevsimi kaçtı diye yeni saç rengiyle tekrardan çekilcekmiş. Offfffffffff! Burcu da iyice abartti ha, "Sihirbaz" gibi sessiz sedasiz bir album olmasin bu da, ona yaniyorum! Onca parcayi harcamisti o muhtesem albumde.
Pa-Rantez 9 Kasım, 2012 gönderildi Yazar 9 Kasım, 2012 gönderildi Çok sinir oluyorum. Her albümünün arasına 3 yıl koyuyor mutlaka. Single'ları saymazsak... Burcu ekibini değiştirmeli, hiç doğru yönlendirilmiyor. Hevesi kursakta bırakmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Evet o albümde de ne güzel şarkılar vardı, tek kliple kaldı şirketi değiştiği için. Bu albümde öyle bir şey yapmaz bence.
Uğur 9 Kasım, 2012 gönderildi 9 Kasım, 2012 gönderildi Çok sinir oluyorum. Her albümünün arasına 3 yıl koyuyor mutlaka. Single'ları saymazsak... Burcu ekibini değiştirmeli, hiç doğru yönlendirilmiyor. Hevesi kursakta bırakmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Evet o albümde de ne güzel şarkılar vardı, tek kliple kaldı şirketi değiştiği için. Bu albümde öyle bir şey yapmaz bence. Bu albume de "Cikmaz Sokaklar" ve "Oflaya Oflaya"yi alip, 2 klibi var zaten albumun, 1 klip daha ceksem yeter demez umarim! Sasiyorum Burcu'ya, ekibini bence de acilen degistirmeli. Ve zaman gecmeden Eurovision'da ulkemizi temsil etmeli diyorum bir de ben. Lutfen lutfen lutfen!
Pa-Rantez 9 Kasım, 2012 gönderildi Yazar 9 Kasım, 2012 gönderildi Evet haklısın o konuda, inş. öyle bir şey yapmaz! TRT bence bu sene yoklayacak
Uğur 9 Kasım, 2012 gönderildi 9 Kasım, 2012 gönderildi Evet haklısın o konuda, inş. öyle bir şey yapmaz! TRT bence bu sene yoklayacak Umarim. Gecen sene TRT Muzik'te yaptigi "Pop-Caz-Alaturka" programi biraz umitlenmemi saglamisti ama olmadi, bu sene umarim olur. Olmali.
Enes 10 Kasım, 2012 gönderildi 10 Kasım, 2012 gönderildi Ya bahar kacsin nolcak biz albumu sadece 3 ay mi dinlicez baharda da dinleniyo olcak ayrica sac rengi cok guzeldi insallah cok farkli bisey yapmaz eskisi gibi sari falan yapmasin da. Fotograf cekimi ne kadar surer acaba aralikta cikar mi acaba album
Melih 19 Kasım, 2012 gönderildi 19 Kasım, 2012 gönderildi Burcu Güneş Yeni albüm toplantımızdan.. Biraz beklettik ama sürprizlerle geliyoruz, az kaldı [align=center][/align]
Uğur 20 Kasım, 2012 gönderildi 20 Kasım, 2012 gönderildi E yeter artik hani! Yilbasi geliyor ya, Ask Gribi ortada kaldi halen, ne single ne bisey, ona da aciyorum.
Pa-Rantez 12 Aralık, 2012 gönderildi Yazar 12 Aralık, 2012 gönderildi Yeni albümden ilk kare 10 gün sonra yepyeni albüüüüüüüüüüümmmmm
Pa-Rantez 12 Aralık, 2012 gönderildi Yazar 12 Aralık, 2012 gönderildi Yeni yıla Burcu'yla giricez heheeh
Melih 12 Aralık, 2012 gönderildi 12 Aralık, 2012 gönderildi bu arada en çok bu saç rengi yakışıyor burcuya birde ay şahit albümündeki saç rengide hemen hemen aynıydı umarım değiştirmez saç rengini
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap