İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Albüm fotoları çok bahar mevsimi kaçtı diye yeni saç rengiyle tekrardan çekilcekmiş. Offfffffffff!

gönderildi

Albüm fotoları çok bahar mevsimi kaçtı diye yeni saç rengiyle tekrardan çekilcekmiş. Offfffffffff!

Burcu da iyice abartti ha, "Sihirbaz" gibi sessiz sedasiz bir album olmasin bu da, ona yaniyorum! Onca parcayi harcamisti o muhtesem albumde.

gönderildi

Çok sinir oluyorum. Her albümünün arasına 3 yıl koyuyor mutlaka. Single'ları saymazsak...

Burcu ekibini değiştirmeli, hiç doğru yönlendirilmiyor.

Hevesi kursakta bırakmaktan başka yaptıkları bir şey yok.

Evet o albümde de ne güzel şarkılar vardı, tek kliple kaldı şirketi değiştiği için.

Bu albümde öyle bir şey yapmaz bence.

gönderildi

Çok sinir oluyorum. Her albümünün arasına 3 yıl koyuyor mutlaka. Single'ları saymazsak...

Burcu ekibini değiştirmeli, hiç doğru yönlendirilmiyor.

Hevesi kursakta bırakmaktan başka yaptıkları bir şey yok.

Evet o albümde de ne güzel şarkılar vardı, tek kliple kaldı şirketi değiştiği için.

Bu albümde öyle bir şey yapmaz bence.

Bu albume de "Cikmaz Sokaklar" ve "Oflaya Oflaya"yi alip, 2 klibi var zaten albumun, 1 klip daha ceksem yeter demez umarim! Sasiyorum Burcu'ya, ekibini bence de acilen degistirmeli.

Ve zaman gecmeden Eurovision'da ulkemizi temsil etmeli diyorum bir de ben. Lutfen lutfen lutfen!

gönderildi

Evet haklısın o konuda, inş. öyle bir şey yapmaz!

TRT bence bu sene yoklayacak :D

gönderildi

Evet haklısın o konuda, inş. öyle bir şey yapmaz!

TRT bence bu sene yoklayacak :D

Umarim. Gecen sene TRT Muzik'te yaptigi "Pop-Caz-Alaturka" programi biraz umitlenmemi saglamisti ama olmadi, bu sene umarim olur. Olmali. :f28:

gönderildi

Ya bahar kacsin nolcak biz albumu sadece 3 ay mi dinlicez baharda da dinleniyo olcak :D ayrica sac rengi cok guzeldi insallah cok farkli bisey yapmaz eskisi gibi sari falan yapmasin da. Fotograf cekimi ne kadar surer acaba aralikta cikar mi acaba album

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Burcu Güneş

Yeni albüm toplantımızdan..

Biraz beklettik ama sürprizlerle geliyoruz, az kaldı :)

[align=center]558778_496233427066519_895484509_n.jpg[/align]

gönderildi

E yeter artik hani! Yilbasi geliyor ya, Ask Gribi ortada kaldi halen, ne single ne bisey, ona da aciyorum.

• 3 hafta sonra...
gönderildi

Yeni albümden ilk kare :okeyto: 10 gün sonra yepyeni albüüüüüüüüüüümmmmm :heart:

ac6e2eefdb72ce7f84a0d9e7b43a30a2.jpeg

gönderildi

bu arada en çok bu saç rengi yakışıyor burcuya birde ay şahit albümündeki saç rengide hemen hemen aynıydı umarım değiştirmez saç rengini

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...