Uğur 8 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2014 gönderildi Son anda Gurcistan yerine Belarus'u almam cok iyi oldu. ESC tarihinde ilk kez 10'da 10 tutturdum. Semih de 10'da 9 tutturmus oldu, Polonya'yi bilemedi sadece.
Reyiz 8 Mayıs, 2014 gönderildi 8 Mayıs, 2014 gönderildi Yeni Listem : Norveç İsrail Avusturya Litvanya Malta Finlandiya Romanya Belarus Yunanistan İrlanda Sürpriz : İsviçre , Slovenya 7/10 sürpriz 2/2
Melih 8 Mayıs, 2014 gönderildi 8 Mayıs, 2014 gönderildi Semi Final 2 1 - Austria 2 - Ireland 3 - Norway 4 - Slovenia 5 - Greece 6 - Israel 7 - Romania 8 - Switzerland 9 - Georgia 10 - Fyr Macedonia 10 da 6
Mösyö 8 Mayıs, 2014 gönderildi 8 Mayıs, 2014 gönderildi Malta, Norveç, Avusturya, Finlandiya, İsviçre, Yunanistan, Slovenya, Romanya, Gürcistan, yarısını sevdiğimden koydum hiçbirinden emin değilim, son olarak 10.bir tahmin yapamadım bile, İsrail veya Belarus olabilir. Gürcistan'ı tutturamadım, İsrail veya belarus demiştim, 8,5 diyorum kendime, Gürcistan'a yazık oldu çok çok.ayrıca sanırım ETSC'de yeni ülkelerimiz var
Züreyfa 8 Mayıs, 2014 gönderildi 8 Mayıs, 2014 gönderildi Son anda Gurcistan yerine Belarus'u almam cok iyi oldu. ESC tarihinde ilk kez 10'da 10 tutturdum. Semih de 10'da 9 tutturmus oldu, Polonya'yi bilemedi sadece. Pişman değilim, Gürcistan'ı almasaydım içim rahat etmezdi o listeye İrlanda'yı ve İsrail'i patlatabildiğim için rahatım ama.
Uğur 8 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2014 gönderildi Son anda Gurcistan yerine Belarus'u almam cok iyi oldu. ESC tarihinde ilk kez 10'da 10 tutturdum. Semih de 10'da 9 tutturmus oldu, Polonya'yi bilemedi sadece. Pişman değilim, Gürcistan'ı almasaydım içim rahat etmezdi o listeye İrlanda'yı ve İsrail'i patlatabildiğim için rahatım ama. Aynen aynen. Zaten Gurcistan'a ben de ihtimal veriyodum ilk listemde vardi. Son anda cikardim.
Volkan 8 Mayıs, 2014 gönderildi 8 Mayıs, 2014 gönderildi Tahmin konusunda en rezil esc yilim. Bakalim finalde napcam Geçen yılda en rezil yılındı sanırım.
Uğur 8 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2014 gönderildi Tahmin konusunda en iyi ESC yilim. Gecen yillarda 7'nin uzerine cikamamistim. 5 - 6 yaptigim da olmustu. 1. yf'de 8, ilk yf'de 10 ulke bildim. Kendime de sasirdim.
Volkan 8 Mayıs, 2014 gönderildi 8 Mayıs, 2014 gönderildi Sanırım yapacağım en ayrıntılı sonuç tahminleri bunlar olacak. 1. Yarı Final Ermenistan İsveç Azerbaycan Macaristan Rusya Ukrayna Hollanda Estonya Moldova Belçika 11. :San Marino: San Marino 12. Letonya 13. İzlanda 14. Karadağ 15. Arnavutluk 16. Portekiz 2. Yarı Final Norveç Avusturya Finlandiya İrlanda Yunanistan Slovenya Romanya Gürcistan İsviçre Malta 11. Makedonya 12. Polonya 13. İsrail 14. Belarus 15. Litvanya FİNAL 1. Birleşik Krallık 2. İsveç 3. Ermenistan 4. Norveç 5. İspanya 6. Azerbaycan 7. Macaristan 8. İrlanda 9. Finlandiya 10. Romanya 11. Danimarka 12. Avusturya 13. Almanya 14. Ukrayna 15. Yunanistan 16. Moldova 17. Rusya 18. Belçika 19. Estonya 20. Hollanda 21. Slovenya 22. İtalya 23. İsviçre 24. Malta 25. Fransa 26. Gürcistan Final hiç içime sinmedi. 1. ve 4. olacak kişi bulamadım sonra sallama yöntemiyle böyle bir liste yaptım. İlk tahminlerimde finali tutturanlar. (Final bölümde finale çıkanları koyulaştırdım. )
Enes 8 Mayıs, 2014 gönderildi 8 Mayıs, 2014 gönderildi Arkadaşlar çıkışımı yapıyorum kendinize iyi bakın. Finalden sonra Melih'in yorumlarına bakmak için girerim belki sadece bundan sonraki hayatınızda başarılar ulaşmak isteyenler çeşitli sosyal ağlar yardımıyla bana ulaşabilirler. Adios...
Uğur 8 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2014 gönderildi ben sana e postayla atarım enes yorulma :h
Uğur 8 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2014 gönderildi Enes ciddiye aldi he. Ben tek basima girmistim ki iddiaya. Litvtanya finale cikarsa siteyi kapatacaktim. Hatta @Semih 'le plan bile yaptik. Site 1 hafta kapanacakti. Sonra domain adini eurovision-turkey.com olarak degistirip, eski ETT ruhunu geri dondurecektik.
Züreyfa 8 Mayıs, 2014 gönderildi 8 Mayıs, 2014 gönderildi Enes ciddiye aldi he. Ben tek basima girmistim ki iddiaya. Litvtanya finale cikarsa siteyi kapatacaktim. Hatta @Semih 'le plan bile yaptik. Site 1 hafta kapanacakti. Sonra domain adini eurovision-turkey.com olarak degistirip, eski ETT ruhunu geri dondurecektik. Keşke çıksaydı. Nickimi Iceman yapacaktım ben.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap