Uğur 24 Mart, 2014 gönderildi Yazar 24 Mart, 2014 gönderildi Hollanda bu sene kicini aca aca cikar finale. Ilk 5 icinde yer alir hatta.
Uğur 24 Mart, 2014 gönderildi Yazar 24 Mart, 2014 gönderildi Cok hos bence. Hollanda ve Norvec'in sarkilari Eurovision disinda da is yapabilecek sarkilar. Eurovision'da alacaklari derece umrumda degil cunku Eurovision benim icin bir sarki yarismasi degil.
Volkan 24 Mart, 2014 gönderildi 24 Mart, 2014 gönderildi İzlanda, Never Forget gibi bir şarkıyla giremedi. Bu şarkıyla mı girecek? Güldürmeyin beni.
Melih 24 Mart, 2014 gönderildi 24 Mart, 2014 gönderildi Ugur avuaturyayi satmis ahhaa GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Züreyfa 24 Mart, 2014 gönderildi 24 Mart, 2014 gönderildi İzlanda iyi bu sene, Never Forget ucubesindeki gibi patlamaz kanımca.
Uğur 24 Mart, 2014 gönderildi Yazar 24 Mart, 2014 gönderildi Never Forget cok kotuydu, bu sadece kotu.
Volkan 24 Mart, 2014 gönderildi 24 Mart, 2014 gönderildi [align=center]1. YARI FİNAL Macaristan İsveç Ukrayna Azerbaycan Moldova Ermenistan (KESİN ÇIKACAK ÜLKELER) Rusya: Kırım'ı alması sonrasında Avrupa ona düşman oldu. Özellikle oy vermeyebilirler. :San Marino: San Marino: Son hakkı diye finali hediye edebilirler. Karadağ: Balkan ülkelerinin geri dönmesi için özenle finale çıkartabilirler. Hatta 1. bile yapabilirler. Arnavutluk: Balkanların dönüşü için kullanılabilecek bir ülke ama şarkı kazanmaz. Hollanda: Avrupa'nın sıkılabileceği bir şarkı ne olacağı belli olmaz. Belçika: Jüri oylarını alabilir. Televote oyları biraz zor olur. Elenme ihtimali var. (NE OLACAĞI BELLİ OLMAYAN ÜLKELER) İzlanda Letonya Portekiz (KESİN ELENİRLER)[/align] [align=center]2. YARI FİNAL Avusturya Romanya Norveç Yunanistan (KESİN ÇIKACAK ÜLKELER) İrlanda: Only Teardrops çakması olmuş. Almanya Büyük 5'li de olduğu için finaldeydi. Pek sanmıyorum ama elenebilir. İsviçre: You and Me gibi bir şarkıyla çıkamadılar. Mümkünse bu şarkıyla çıkmasınlar. Slovenya: Karadağ ve Arnavutluk için düşündüğüm fikir Slovenya içinde var. EBU'da o düşünce olursa yarı finalde zorla çıkar ama finalde iyi derece yapar. Finlandiya: Finale çıkabilecek bir şarkı ama çıkarken zorlanacaktır. Gürcistan: Geçen sene şansa bala çıktılar. Bu sene belki yine çıkarlar. Sonra bir daha finalde Gürcistan adını duyamayız. (NE OLACAĞI BELLİ OLMAYAN ÜLKELER) Makedonya Belarus İsrail Polonya Litvanya (KESİN ELENİRLER) Malta: Hiç bir fikrim yok. Bu sene çok karışık yarı finallerde bile karar veremiyorum. Umarım hak edenler finalde yerini alırlar.[/align]
Uğur 24 Mart, 2014 gönderildi Yazar 24 Mart, 2014 gönderildi Moldova ve Yunanistan'i neye gore kesin cikacak ulkeler kismina aldin onu anlamadim.
Melih 24 Mart, 2014 gönderildi 24 Mart, 2014 gönderildi Moldova ve Yunanistan'i neye gore kesin cikacak ulkeler kismina aldin onu anlamadim. şaka yapmıştır abisi bibisi abisi bibisi uahhauuh
Volkan 24 Mart, 2014 gönderildi 24 Mart, 2014 gönderildi Çok az finale çıkar dediğim oluyordu, onları alayım dedim. Yunanistan her şekilde çıkar. Moldova'da çıkacaktır bence.
Reyiz 24 Mart, 2014 gönderildi 24 Mart, 2014 gönderildi Siz olmayacak dersiniz ama . Moldova,Yunanistan,Litvanya,Malta,İzlanda finale çıkar
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap