Uğur Oluşturuldu: 3 Mart, 2014 Oluşturuldu: 3 Mart, 2014 2014 Eurovision Sarki Yarismasi'nda yarisacak 39 ulkeden bir cogu temsilcilerini aciklamis durumda. Favorilerinizi, derece tahminlerinizi ve genel goruslerinizi bu baslik altinda paylasabilirsiniz.
Melih 3 Mart, 2014 gönderildi 3 Mart, 2014 gönderildi 1 - UNİTED KİNGDOM 2 - SPAİN 3 - ROMANİA 4 - ITALY 5 - İRELAND 6 - FRANCE 7 - ESTONİA 8 - FYR. MACEDONİA 9 - UKRAİNE 10 - ICELAND 11 - HUNGARY 12 - SWİTZERLAND 13 - MALTA 14 - LATVİA 15 - ALBANİA 16 - FİNLAND 17 - LİTHUANİA 18 - BELARUS 19 - POLAND
Volkan 3 Mart, 2014 gönderildi 3 Mart, 2014 gönderildi Top 5 hakkında tahmin yapmak istiyorum. TOP 5 1. Azerbaycan 2. Birleşik Krallık 3. Ermenistan 4. Norveç 5. Danimarka
Uğur 3 Mart, 2014 gönderildi Yazar 3 Mart, 2014 gönderildi Ermenistan'a oyle bi inandirmisim ki. :h Simdi soyle baslayalim. Onumuzdeki yil 60. Eurovision Sarki Yarismasi duzenlenecek. 60, 50 kadar olmasa da ozel bir rakam bana kalirsa. Yarisma Birlesik Krallik gibi bir ulkeye gitse, 60. Eurovision Londra'da duzenlense cok guzel olabilirdi. Gelgelelim, ben Birlesik Krallik'in kazanabilecegine inanmiyorum (can-i gonulden dilesem de). Tum sarkilar belli olduktan sonra belki "ah tamamdir" diyebilirim, bilemiyorum suan. Bir diger unsur ise temsilcileri Aram Mp3'e 100'den fazla sarki hazirlatan Ermeniler. Bildigimiz uzere sozde Ermeni soykiriminin 100. yili onumuzdeki yil. Ermeniler bu yil yarismayi alirsa, sozde soykirimin propagandasini yapmak icin ellerine bolca malzeme gecmis olacak. (2009'da Sirusho kizimizin Karabag resimli dosyasini unutmayalim, Ermeniler seviyo boyle dokundurmalari.) Ermenistan 100'e yakin sarki icinden titiz bir eleme yapip kazanabilecek bir sarki cikartma derdinde bana kalirsa. Kazanma ihtimalleri de imkansiz degil. Kisisel top 5'im de su sekilde : 1. UK 2. Spain 3. Hungary 4. Italy 5. Belarus Yarismayi Ermenistan'in alabilecegini, Azerbaycan'in yine ust siralari zorlayacagini, top 5'te yine en az bir Iskandinav'in yer alacagini dusunuyorum yine. Bu tahminleri yapmak cok da zor degil fakat Ispanya ve Uk'nin surpriz yapabilecegine inanamiyorum.
Züreyfa 3 Mart, 2014 gönderildi 3 Mart, 2014 gönderildi Şarkıyı görmeden konuşmak istemediğimden şarkı açıklamayanlarla ilgili çok bi fikrim yok.Norveç & BK ilk 5 yapacak. İsveç yarı finalde takılacak ya da son 6-7de olcak İspanya ile birlikte, Danimarka 5-10 arası bi yerde olacak, Macaristan 8. olacak gibi gibi düşüncelerim var şu an.
Uğur 3 Mart, 2014 gönderildi Yazar 3 Mart, 2014 gönderildi Macaristan o sarkiyla 8. olup Kedvesem'in 4 - 5 derece uzerine cikamazsa katilmasin valla bi daha.
Canreyhan 3 Mart, 2014 gönderildi 3 Mart, 2014 gönderildi 1-IRLANDA 2-POLONYA 3-ESTONYA 4-ROMANYA 5-MACARİSTAN 6-MAKEDONYA 7-ISVICRE 8-UKRAYNA 9-BİRLEŞİK KRALLIK 10-FRANSA 11-ISPANYA 12-BELARUS 13-ITALYA 14-LİTVANYA 15-FINLANDIYA 16-ARNAVUTLUK 17-MALTA 18-LETONYA 19-IZLANDA
Melih 3 Mart, 2014 gönderildi 3 Mart, 2014 gönderildi YUKEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Züreyfa 3 Mart, 2014 gönderildi 3 Mart, 2014 gönderildi Bi de Azeriler o şarkıyı yollarlarsa şu ana kadarli en kötü derecelerini alabilirler, onu yazmayı unutmuşum.
Canreyhan 3 Mart, 2014 gönderildi 3 Mart, 2014 gönderildi belki çok az dinledim diye henüz tam ısınmadim şarkıya ya.ama üst sıralarımı çok zorlayamaz gibi yine de.
Melih 3 Mart, 2014 gönderildi 3 Mart, 2014 gönderildi TOP 5 İM 1 - UK 2 - SPAİN 3 - İRELAND 4 - İTALY 5 - FRANCE TÜM BÜYÜKLERİN FAVORİM OLDUĞU GÜZEL BİR SENE OLDU AÇIMDAN ALMANYA OCEANA YI İSVEÇ ACE YADA YOHIOYU SEÇİP VALENTİNA YİNE GÜZEL BİR ŞARKIYLA GELİRSE LİSTEM KARIŞIR
Volkan 3 Mart, 2014 gönderildi 3 Mart, 2014 gönderildi Almanya ve İsveç öyle bir şey yapmayacağı için sorun yok.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap