Uğur 26 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 26 Mayıs, 2014 gönderildi Sitemizin marsi ilan ediyorum Herkes sozlerden bir pay bicebilir kendine. Of bu ne SINIR bu ne OFKE Aman bir TELAS bir ACELE Herkes birbirini BOGACAK Bu gidisle SONUMUZ ne olacak? Kimi takmis ALATURKAYA Kimi Bati'dan sikayetci Ne var sanki bunda KIZACAK? Dunya hali bu GELIP GECISI Hstt, hstt, SAKIN OL, sinirlerine hakim ol. Kimi lahmacundan utanir Kimi her onune gelene GICIK Ya uzak herkes birbirine Ya iliskiler VICIK VICIK Kimi ENTELLERE dusman Kiminden CEHALETE pirim Bu ne manasiz DIDISME Kimse kimseye bir sey ogretemez mirim Hstt, hstt, SAKIN OL, sinirlerine hakim ol. Olumlu dunya, olumlu insan Ha ALIM olsan, ha ZALIM olsan.. Herkesin dogrusu EN DOGRU Herkesin lafi bir hikmet Siradan seyler de konusalim Is mi yani BIRBIRIMIZI YEMEK Ille de KUSURSUZ olmali HATA yapmaya da hakkimiz yok Ucuncu sahislar icin herkes Sancilar icinde BU KADARI DA COK Hstt, hstt, SAKIN OL, sinirlerine hakim ol. Olumlu dunya, olumlu insan Ha ALIM olsan, ha ZALIM olsan..
Melih 26 Mayıs, 2014 gönderildi 26 Mayıs, 2014 gönderildi atarlı norveç ikinci şansa katılmıyor mı katılmıyorsa başlayalım oylamaya uğur rıza
Uğur 26 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 26 Mayıs, 2014 gönderildi Katilmayacakmis vazgecmis aynen. Baslayacak oylamalar bu gece.
Chatigo 26 Mayıs, 2014 gönderildi 26 Mayıs, 2014 gönderildi Katilmayacakmis vazgecmis aynen. Baslayacak oylamalar bu gece. Niye katılmıyor yine??
Uğur 26 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 26 Mayıs, 2014 gönderildi Htc die marka duydum komedi YUH yeni mi duydun?
Melih 26 Mayıs, 2014 gönderildi 26 Mayıs, 2014 gönderildi Aaa apple hoştu htc ymiş diğer markalarmış hepsi samsungun çakması
Reyiz 26 Mayıs, 2014 gönderildi 26 Mayıs, 2014 gönderildi Şu oylamalar bugün başlasa süper olur ya acaip sabırsızlandım gürcistan için
Melih 26 Mayıs, 2014 gönderildi 26 Mayıs, 2014 gönderildi Yayın yapajackmısın yoksa yapmayajacksmısın 2 . şans için
Reyiz 26 Mayıs, 2014 gönderildi 26 Mayıs, 2014 gönderildi Şarkılarımdan bir tane atsam bunu gürcü mü söylüyor dersin. Eleneceğimi düşünmüyorum
Uğur 26 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 26 Mayıs, 2014 gönderildi 2. sans sonuclari icin yayin yapamam muhtemelen cunku final haftasindayim.
Pinlenen İletiler