Volkan 7 Nisan, 2014 gönderildi 7 Nisan, 2014 gönderildi Arka planda çok fazla sorun var. Arka planı düzeltip yeniden kaydediyorum.
Melih 7 Nisan, 2014 gönderildi 7 Nisan, 2014 gönderildi Türkstar 1 . Hafta Final Oylaması İçin Herşey Hazır 1 Saate Geçiyoruz Oylamaya .
Melih 7 Nisan, 2014 gönderildi 7 Nisan, 2014 gönderildi Uğur beyin keyfini bekliyorum arkadaşlar playlist kodu görüntülenmio sayfada çünkü . yoksa konu hazır
Uğur 7 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 7 Nisan, 2014 gönderildi Ay vizelerim var ayol volki yapsin giremicem nete yaaaa iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Reyiz 7 Nisan, 2014 gönderildi 7 Nisan, 2014 gönderildi Oynatma listesi yerleştirme işlemi aşağıda açıklanmıştır: YouTube sayfanızın sol tarafındaki Oynatma listeleri seçeneğini tıklayın Yerleştirmek istediğiniz oynatma listesi başlığını tıklayın. Paylaş bağlantısını tıkla. Ekle bağlantısını tıklayın. Aşağıdaki menüde görünen yerleştirme kodunu kopyalayın. bu kodla dene birde melih
Uğur 11 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 11 Nisan, 2014 gönderildi Yarin son vizem var. Vize donemime denk gelmesi nedeniyle ilgilenemedim siteyle. Ilgi alaka ve sabriniza tesekkurler arkadaslar. Onumuzdeki haftadan itibaren tam gaz, yayinlarla devam.
Pinlenen İletiler