İçeriğe atla

Geyik 2014

Pinlenen İletiler

gönderildi

Yok Popstar'ın formatı Osmantan Erkır'daydı. Popstar'ın ilk sezon finalinde yaşadıkları sorundan dolayı Osmantan formatı alıp MedYapım'dan ayrıldı ve formatı Show TV'ye sattı (O dönem İbrahim Tatlıses'li Popstar izlemek zorunda kaldık biz de, o da ayrı.) Formatı kaybeden MedYapım formatı bildiğin çaldı, adını da Türkstar yaptı. Türkstar Almanya'da d elemeler yapmıştı muhtemelen ordan aklında kaldı senin.

gönderildi

Galiba cunku ben turkstari hep euro d de goruyordum. İbrahim tatlisesli popstrdanda arabesk soyleyen bi adam vardi her hafta birinci oluyodu onu hatirliyorum .d

gönderildi

Yeni temayi tamamlamak uzereyim, yayinlayabilirim bu gece icinde, eksikleri cok daha ama halledicez. :D

gönderildi

Galiba cunku ben turkstari hep euro d de goruyordum. İbrahim tatlisesli popstrdanda arabesk soyleyen bi adam vardi her hafta birinci oluyodu onu hatirliyorum .d

Selçuk :D Ben aile babasıyım diyodu çocuklarıyla karısıyla haber oluyodu kazandıktan sonra 1-2 ay sonra boşanıp, çocukları karısının yanında bırakıp İstanbul'a taşınıp uzun boylu sarışın sevgili yaptıydı. Ben bunları neden hatırlıyorum? Salağım da ondan.
gönderildi

Vay be bende hatirladim simdi erdinc vardi sezen vardi .d

gönderildi

Turkstar'i Emrah Keskin kazanmisti. :D

gönderildi

Youtube kapanmis, hayirli olsun. Volkan nasil beddua ettyse artik.

gönderildi

Sekmis ama face degil youtube gitti

gönderildi

O internetin kökünü kazımaya çalışırken onun partisinin kökü kazınıcak haberi yok. :D

gönderildi

Umutlanma hic Volkan, bu ulke iyi yerlere gitmiyor.

gönderildi

TürkStar Seçimleri Yarın 20.00 da . Bugün Yetişemedim .

gönderildi

Bu yarışmaya yetişemedim ya yoğunluktan. Nabersiniz?

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...