Melih 20 Şubat, 2013 gönderildi 20 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][/align] and i just cant take that i was here before ya drinking coca cola waiting here for hours and hours on my own yeah boy you make me angry why you can not phone me heard all your excuses your bullshit yeah you're useless say sorry or say nothing at all
Melih 20 Şubat, 2013 gönderildi 20 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][/align] We are glorious, together we glow in the dark I am speechless, oh, oh, oho We are glorious, together our love's gonna spark I am speechless, oh, oh, oho
Misafir 20 Şubat, 2013 gönderildi 20 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][/align] We are glorious, together we glow in the dark I am speechless, oh, oh, oho We are glorious, together our love's gonna spark I am speechless, oh, oh, oho :heart: Albüm kapağına ölürüm!
Melih 20 Şubat, 2013 gönderildi 20 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][/align] [align=center][/align]
Melih 20 Şubat, 2013 gönderildi 20 Şubat, 2013 gönderildi Gülşen ve yeni albüm tüm şarkıları süper olmuş yine :heart: :heart: yarın için sabırsızlanıyorum [align=center][/align]
Melih 20 Şubat, 2013 gönderildi 20 Şubat, 2013 gönderildi ırgalamaz beni vazgeçmem hayatta herkes gidecek yanından ben kalacam gitsin kimin olursa olsun demişsin pardon sanamı sorucam tabi ki senin olucam Gülşen - ırgalamaz Beni Albümdeki en büyük favorim
Misafir 20 Şubat, 2013 gönderildi 20 Şubat, 2013 gönderildi [align=center] YOU'RE THE ONE I NEED ......................... [/align]
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap