Melih 16 Şubat, 2013 gönderildi 16 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][/align] Aynısı :D Büyülendim
Misafir 16 Şubat, 2013 gönderildi 16 Şubat, 2013 gönderildi Million Dollar Man...... - L A N A D E L R E Y
Melih 17 Şubat, 2013 gönderildi 17 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][/align] [align=center] Gitmesi An Meselesi, Aşk Meselesi Sen Karışma Kimsenin Yok Hiç Hevesi Şevk Meselesi Sen Kaçırma Gündüzün Var Bir Gecesi Aşk Tek Hecesi Sen Sorunca Hüznünün Tek Becerisi Hız Denemesi Biz Durunca Uykulardan Kuytulardan Çıkmalısın Aşk Adına Çalışmaya Başlamalısın Bir Doya Doya Sevinemedim Kimini Geri Getiremedi Bakma Sen Döndüğüme Bizi Bir Kere Düşünemedin Nefesimide Bitiremedin Bakma Sen Döndüğüme[/align]
Mustafa 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][/align] [align=center](Ezan okundu durdurdum bitince devam )[/align]
Melih 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Şu Şarkımın finalde aldığı dereceyi hala haketmediğini düşünüyorum 12 . olmuştu http://www.youtube.com/watch?v=mOmfotLYn3Q
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap