Mösyö Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 merhaba ben talha bızbızbı beni tanıyanlar tanır bızıbızbızz herkese merhaba bızbızbızbızz önceden bilmem gereken kural cart curt var mıdır? (biraz boş oldu gerçi ama o bızbızları siz doldurursunuz)
Guest Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Hoş geldin Talha. Seni tanımıyorum bızbızzbızz. Önceden bilmen gereken bir kural değil bir sürü kural var ama onları zamanla öğrenirsin zaten. Şimdilik eğer ülke istiyorsan ülke başvuruları konusunda boş ülkelerden biri için başvurman gerek. Bu arada ben Göksel. Memnun oldum.
Mösyö Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Hoş geldin Talha. Seni tanımıyorum bızbızzbızz. Önceden bilmen gereken bir kural değil bir sürü kural var ama onları zamanla öğrenirsin zaten. Şimdilik eğer ülke istiyorsan ülke başvuruları konusunda boş ülkelerden biri için başvurman gerek. Bu arada ben Göksel. Memnun oldum. bir an sen yenisin galiba diyesim geldi fakat sonra yeni olanın kendim olduğunu anladım, eski toprak mı denir ne denir onlardanımdır, (burada yüze gevşek bir sırıtış gelir) genel kuralların çoğunu bilirim ülke başvurusu için gerekli bir kural var mıdır merak ettim sadece, cart curt falan filan, öyle işte memnun oldum bızbızbız
Guest Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Aa anladım. Ben de iki senedir buralardayım işte. Onun öncesinde takılmıyordum böyle forumlarda falan. Siteye böyle birinin gelmesi (geri dönmesi) güzel.
Mösyö Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Aa anladım. Ben de iki senedir buralardayım işte. Onun öncesinde takılmıyordum böyle forumlarda falan. Siteye böyle birinin gelmesi (geri dönmesi) güzel. beni sevmeyenler de vardı (ağlamaklı) neyse tekrar memnun oldum bakalım ileride neler olacak (bu arada parantez içinde bir şeyler yazmayı çok severim ve bızbızbızları )
Guest Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Aa anladım. Ben de iki senedir buralardayım işte. Onun öncesinde takılmıyordum böyle forumlarda falan. Siteye böyle birinin gelmesi (geri dönmesi) güzel. beni sevmeyenler de vardı (ağlamaklı) neyse tekrar memnun oldum bakalım ileride neler olacak (bu arada parantez içinde bir şeyler yazmayı çok severim ve bızbızbızları ) Biz de severiz
Uğur Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Aaaa Talha hosgeldin. Iyi ki geldin. Talha eskilerdendir. Tanimayan da olabilir ama sitede. Nerden buldun sen siteyi bakayim?
Mösyö Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 kubilaycığım saolsun , herkese teşekkürler, çağatay evet ben o talha , ayrıca yiğit seni de hatırladım, tekrardan herkese teşekkürler
Yiğit Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Ben o Yiğit değilim ama yani ben de 2 senedir forumdayım. O Yiğit başkadır.
Mösyö Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Ben o Yiğit değilim ama yani ben de 2 senedir forumdayım. O Yiğit başkadır. memnun oldum o zaman bızbızbız
Yiğit Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Monako'yu almışsın, sevindim. Ben de :Vatican City: Papalık'ı yönetiyorum.
Mösyö Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 papaları sevmem ama güzeldir italyan müziği mutfağı gibi lezzetlidir , yardım olabileceğim şeyler olursa bana ulaşabilirsin italyan müziği bilgim geniştir
Recommended Posts