Volkan 11 Nisan, 2013 gönderildi 11 Nisan, 2013 gönderildi ben bu kadını son zamanlarda çok sevmeye başladıııım umarım Born to Die kadar iyi bir albüm yapar
Züreyfa 11 Nisan, 2013 gönderildi 11 Nisan, 2013 gönderildi O değil de bu kadın tarz değiştirmeye karar verip, yeni albümü için Sinan Akçıl'la çalışsa ne acayip olurdu.
Mustafa 21 Nisan, 2013 gönderildi 21 Nisan, 2013 gönderildi [align=center][/align] [align=center][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qUE9kRTe5bQ [/align]
Mustafa 4 Mayıs, 2013 gönderildi 4 Mayıs, 2013 gönderildi [align=center]Lana Del Rey, 7 Temmuz’da İstanbul’da[/align] [align=center] [/align] [align=center]Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Lana Del Rey, 7 Temmuz 2013 tarihinde İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Henüz kesin bilgileri ve detayları açıklanmayan konser, Unilife organizasyonuyla gerçekleşecek.[/align]
Uğur 7 Mayıs, 2013 gönderildi 7 Mayıs, 2013 gönderildi Kimse sevmiyo be ne sevmesi. Goksel dinliyo bi bunu, baska dinleyen yok.
Uğur 7 Mayıs, 2013 gönderildi 7 Mayıs, 2013 gönderildi Bu kiz kadar nefret ettigim biri varsa o da Beyonce'dir.
Mustafa 8 Mayıs, 2013 gönderildi 8 Mayıs, 2013 gönderildi [align=center]Lana Del Rey, 7 Temmuz’da İstanbul’da[/align] [align=center] [/align] [align=center]Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Lana Del Rey, 7 Temmuz 2013 tarihinde İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Henüz kesin bilgileri ve detayları açıklanmayan konser, Unilife organizasyonuyla gerçekleşecek.[/align] Konser mekan belli olmu Macka / Küçük Çiftlik Park
Mustafa 14 Mayıs, 2013 gönderildi 14 Mayıs, 2013 gönderildi [align=center]Lana Del Rey - Young and Beautiful[/align] [align=center][/align] [align=center]Lana Del Rey, "The Great Gatsby" filmi için söylediği "Young and Beautiful" şarkısının videosunu yayınladı. Filmin atmosferine uygun videoyu buradan izleyebilirsiniz. [/align] [align=center][video=youtube] [/align]
Guest Soner 21 Haziran, 2013 gönderildi 21 Haziran, 2013 gönderildi Bu soneri yolarım benn avam şeyyy 1 aydır ben alcam diyodum. Ay neyse ben mahalle ağzı olan biri değilim bunun seviyesine düşemicem yoldurmasın saçını başını ilk kim alacak bakalim
Guest Boran 21 Haziran, 2013 gönderildi 21 Haziran, 2013 gönderildi Aaa TSC'de bu alinmamis mi ? Dagilin beyler Lana benimdir
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap