Mustafa 1 Mayıs, 2013 gönderildi 1 Mayıs, 2013 gönderildi [align=center][video=youtube] [/align][align=center] [/align]
Mustafa 4 Mayıs, 2013 gönderildi 4 Mayıs, 2013 gönderildi Hande Yener Emre Kaya'dan söz almıs ve düet yapıcaklarmı diye konusmalar var twitter ve HYFC'de
Uğur 5 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 5 Mayıs, 2013 gönderildi Emre Kaya'yi da, sarkicilara verdigi sarkilarini da sevmiyorum. Umarim soylentiden ibarettir. Hande Yener; Mete Ozgencil, Erdem Kinay, Altan Cetin, Sila Gencoglu, Sezen Aksu gibi isimlerle calismali bence.
Mustafa 5 Mayıs, 2013 gönderildi 5 Mayıs, 2013 gönderildi Emre Kaya'da twittera yazmıs sürpriz düet geliyor diye ayrıca Emre'de Poll sanatçısı doğru olabilme ihtimali olabilir diyolar
Uğur 5 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 5 Mayıs, 2013 gönderildi Murat Dalkilic'in son albumundeki tek kotu sarkinin sahibi Emre Kaya. "Kader" olmasa tadindan yenmeyecek bir album o album. Hic sevmiyorum o adamin sarkilarini.
Uğur 7 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 7 Mayıs, 2013 gönderildi Sertab'in TSM albumu o kadar satmis mi ya? 79 bin gercekten fena degil o berbat album icin. Goksel'in o kadar az satmis olmasina sasirdim.
Mustafa 7 Mayıs, 2013 gönderildi 7 Mayıs, 2013 gönderildi yok Uğur bu sanırsam ön sipariş diye geçiyo yoksa tabloda gerçekten sasırtıcı durumlar var
Mustafa 7 Mayıs, 2013 gönderildi 7 Mayıs, 2013 gönderildi [align=center]3. PAL FM Müzik Ödülleri En İyi Cover Ödülünü kazandılar.[/align] [align=center][/align]
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap