Melih 9 Kasım, 2012 gönderildi 9 Kasım, 2012 gönderildi şuan hayat dururdu normalde bnm için ama artık ha ajdar yeni şarkı sözü paylaşmış ha hande yener
Uğur 9 Kasım, 2012 gönderildi Yazar 9 Kasım, 2012 gönderildi Off ama gercekten cok kotu be. Hande'yi deli gibi sevdigim bilinir fakat bu sarki sozlerini savunamayacagim, uzgunum. "Kal Kal" bile daha guzeldi, onun sozlerini arar oldum : Kal, kal, kal, kal ayakta yine Ne guzel olur Sar, sar, sar, sar en basa yine Hakkinsa mutluluk seni bulur
Pa-Rantez 9 Kasım, 2012 gönderildi 9 Kasım, 2012 gönderildi Türkiye'de onca sanatçı varken bir tek Hande 12.12.12'de albüm çıkartacak ve 88 yıl boyunca bütün tarihler eşit olmayacak. Bu harika bir şey. Hande'nin her yıl albüm yapmasını fanlarının heyecanını sürekli tavanda tutmasından dolayı doğru buluyorum. Bir yandan da albümleri çabuk tüketilmiş oluyor. Bu da Hande'nin kalıcı değilde yıllık işler yapmasına ittiği için doğru bulmuyorum.. Yeni şarkı sözünü bende pek beğenmedim. Ama melodiyle her şey değişebilir Hadi çıksında dinliyelim.
Mustafa 11 Kasım, 2012 gönderildi 11 Kasım, 2012 gönderildi [align=center]Albümde 8 Şarkı ve 2 Version bulunacak.[/align]
Mustafa 12 Kasım, 2012 gönderildi 12 Kasım, 2012 gönderildi [align=center]*"Kraliçe" çekimleri için ön hazırlıklar tamamlandı.... [/align] [align=center]@handeyener H.Y.Yılbaşı Konserim Amsterdam'da mı İstanbul'da mı Ankara'da mı olsun? @PolatYagci ile toplantıdayız karar vermek zor...[/align]
Uğur 12 Kasım, 2012 gönderildi Yazar 12 Kasım, 2012 gönderildi Ankara tabiisi. En son 27 Aralik 2010'da mi ne geldi yilbasi amacli.
Uğur 14 Kasım, 2012 gönderildi Yazar 14 Kasım, 2012 gönderildi http://www.youtube.com/watch?v=7s7dJP6PZdI Boyle bir klip haline getirmeleri iyi olmus.
Mustafa 17 Kasım, 2012 gönderildi 17 Kasım, 2012 gönderildi [align=center]Yeni Albüm Öncesi Konser Tarihleri[/align] [align=center]19 Kasım - İstanbul / Çekmeköy Konseri 25 Kasım - Hatay / Erzin Narenciye Festivali[/align]
Mustafa 18 Kasım, 2012 gönderildi 18 Kasım, 2012 gönderildi [align=center]http://www.handeyener.com.tr/[/align] [align=center][/align]
Mustafa 21 Kasım, 2012 gönderildi 21 Kasım, 2012 gönderildi [align=center]Kraliçe Albümün'den Yeni Şarkı Sözü [/align] [align=center]Tribe Gir[/align] [align=center]BAK BAK ŞUNA BAK........ Şu sahte gülene BAK....... BEN YİNE AŞIĞIM, Sana ne OLACAK?? VAH VAH SANA BAK... Konuşma bana BAK BEN SANA KARŞIYIM, SANMA Kİ DURACAK.. TAK TAK ŞUNA TAK BUNA TAK,YETER YAaaaa..... SENSİZLİK İYİ GELDİ, KAFAM DA ÇOK RAHAT TRİBE..TRİBE...TRİBE GİR.... Hissettiğim SANA DEĞİL! BİR SORU CEVABİ BİL...... HİÇ BAŞLAYAMADAN,BİTMİŞE NE DENİR? Söz: Sinan Akçıl Müzik: Emrah Karaduman [/align] [align=center][/align] [align=center]@handeyener #tribegirdigimde domuzun bile havasi söner:)[/align]
Uğur 21 Kasım, 2012 gönderildi Yazar 21 Kasım, 2012 gönderildi Tribe Gir nedir ya, bu kadin gun gectikce komiklesmeye basladi. Lutfen bu sozler buyuk bir saka olsun! Tamam besteleri henuz duymadik, altyapilari bilmiyoruz ama benim tanidigim, bildigim Hande Yener bu degil! Bir kac sene once Hande Yener vefat etti ve yerine ona cok benzeyen ikiz kardesi gecti bence.
Pa-Rantez 22 Kasım, 2012 gönderildi 22 Kasım, 2012 gönderildi Sinan Akçıl, Hande'ye şarkı yazarken saçmalıyor. Bir an önce toparlanması lazım Hande'nin. Kalitesini gittikçe düşürmeye başladı.
Mustafa 25 Kasım, 2012 gönderildi 25 Kasım, 2012 gönderildi [align=center]ve Yeni Albümden bir şarkı söz daha[/align] [align=center]Bir Bela[/align] [align=center][/align] [align=center]Söz: Sinan Akçıl Müzik: Emrah Karaduman[/align]
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap