Melih Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 adım melih soyadım aksu 22 yaşındayım istanbulda yaşıorum doğma büyüme istanbulluuym tam bir eurovision fanatiğiyim liseden muhasebe mezunuyum üniversite ise müjdat gezen sanat merkezi batı müziği şan bölümü mezunuyum arkadaşım sinan sayesinde aranızdayım galatasaray taraftarıyım ve müzik benim hayatım müzik denincede aklıma Lady Gaga Gelior Tam Bir Lady Gaga Hastasıyım Belçika Adına Yarışıyorum Herkese Başarılar Diliyorum :heart:
Sino Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Hoşgeldin Melih'm =) Umarım aramızda eğlenirsin ve asıl amacımız olsan yeni müzikler tanıma ve tanıtma aktivitesinin bir parçası olursun =) :heart::heart:
Guest Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Wilkommen till Usloooo Hoşgeldin site hayatında başarılar
Züreyfa Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Kendini biraz daha tanıtır mısın? Siteyi nerden buldun mesela?
Egemen Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Kendini biraz daha tanıtır mısın? Siteyi nerden buldun mesela? Arkadaşı sayesinde gelmiş. Yazmış yeni gelinimiz
Guest Soner Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 avrupa ykasina engin gunaydinin.katilmasi gibi bisey melihin gelisi o yokken cok yavandi
Recommended Posts