İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

gülşen sana çok saygı duyuyor halbuki semih dinlemedi diye yataklarda yatıyor kalkıyor

gönderildi

gülşen sana çok saygı duyuyor halbuki semih dinlemedi diye yataklarda yatıyor kalkıyor

Duymasa kaç yazar

gönderildi

Bir daha ki yarisma san narino yu the prayer isimli unlu sark temsil edecek .d

gönderildi

O degil de TSY bari su anki haliyle 50'ye kadar dayanabilse, jubile yapariz sonra.

gönderildi

İlhan Mansız'a döndü TŞY jübile yapa yapa.

gönderildi

İlhan Mansız'a döndü TŞY jübile yapa yapa.

50 kesin son, onu hissettim bu aksam. Bu halde dayanamaz zaten.

gönderildi

irem derici yollayan mustafada işin kolayına kaçmış gülşen yollayan yiğitte ben bir fark göremiyorum

ayrıca şunuda demek istiyorum kimsenin seçimine karışamayız herkes herkesin sevdiği şarkıyı sevecek die bir kaidede asla yok herkes bilinmeyen şarkı yollayacak diye bir kaidede yok ha yapmayalım derseniz ben şuanda bırakmaya razıyım çünkü şuan itibariyle pişman oldum ben

gönderildi

ETSC'ye gosterilen hassasiyet TSY'ye gosterilmiyor ki. Hadi Yatcaz Kalkcaz Ordayim'i gectim, biri Hello Malatya yollamis. Bu gozle bakiliyor iste bu yarismaya.

gönderildi

çok elitler ya analarının karnından yabancı müzik dinleyerek çıktılar türkçe müzik dinlemezler !

gönderildi

çok elitler ya analarının karnından yabancı müzik dinleyerek çıktılar türkçe müzik dinlemezler !

Ne alaka simdi onla? :D

gönderildi

türkçe yarışmasına ilgi göstermiolar dedin ya o yüzden semih bunada teşekkür et içimde patlar

gönderildi

Antalya umudumu geri getirdi. Daha az olacak gibi catlak ses TSY'de bu donem umarim.

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...