Volkan 8 Haziran, 2013 gönderildi 8 Haziran, 2013 gönderildi sen niye ağlıyosun ya ben anadoluya zor gircem zaaaa ama ben girerim ya bizim çevredekiler benden düşük ben daha rahat girerim
Guest Soner 8 Haziran, 2013 gönderildi 8 Haziran, 2013 gönderildi volkan ve yigit kac yanlis.kac bosunuz var bolum bolum yazin kardesimle karsilastiricam Geçen seneki SBS sorularında toplam 1 yanlışım vardı çözdüğümde. Bu niye böyle oldu? bosun var mi hic? aynen aynen sorularda hata var kesin dedim ki en fazla yanlış haliye Türkçe 4 yanlış Matematik 1 Fen 2 Sosyal 1 İngilizce 0 İngilizceyle Sosyal tuttu gerisinin içine etmişim
Volkan 8 Haziran, 2013 gönderildi 8 Haziran, 2013 gönderildi zaa beni sorma yaa ben içine etmişim zaten kesin doğru dediklerim hep yanlış
Guest Soner 8 Haziran, 2013 gönderildi 8 Haziran, 2013 gönderildi 8 yanlis kotu degil bosun var mi hic?
Guest Soner 8 Haziran, 2013 gönderildi 8 Haziran, 2013 gönderildi he kardesimin de kotu en fazla tepekent anadolu lisesi falan kazanir heralde ama zaten pek zorlamadik calismasi icin. artik okuldaki siralama cok onemli duz liseyi iyi bir siralamada bitirip universite sinavinda daha iyi bi puan getirmek daha mantikli
Misafir 8 Haziran, 2013 gönderildi 8 Haziran, 2013 gönderildi Danimarka'nın şarkısını dinleyin be. O kadar geri döndük
Uğur 9 Haziran, 2013 gönderildi 9 Haziran, 2013 gönderildi Eston Onur geri donmus ahey ahey ahey! @oNr & @oNr_2
Yiğit 9 Haziran, 2013 gönderildi 9 Haziran, 2013 gönderildi @Soner Türkçe: 3Y 2B Matematik: 2Y 2B Fen: 2Y Sosyal: Full İngilizce: 1Y (Dikkatsizliğin ..........)
Volkan 9 Haziran, 2013 gönderildi 9 Haziran, 2013 gönderildi günaydıııın he kardesimin de kotu en fazla tepekent anadolu lisesi falan kazanir heralde ama zaten pek zorlamadik calismasi icin. artik okuldaki siralama cok onemli duz liseyi iyi bir siralamada bitirip universite sinavinda daha iyi bi puan getirmek daha mantikli bende oraya gelirim zaaa bende anca oralara giricem ya 2 sene annem sıktı bu sene bıraktı böyle oldu ama okul sırasında iyiyimdir en kötü 5. falan olurum çoğunun süresi yetmemiş yetenlerde hepsini yanlış yapmış millet üzülüyo ben seviniyorum
Melih 9 Haziran, 2013 gönderildi 9 Haziran, 2013 gönderildi niki duruyor yeni almış 2 diye 2 . sezon gibi
Pinlenen İletiler