İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

@Pixel bilgisayarda degilim uyanali yarim saat oldu ahahaha

Benim de 1 saat oluyor. Aslında akşama kadar uyurdum da telefon susmadı. Temizlik yaptım ben de kalkıp. Şimdi kahvaltı yapıyom. :h
gönderildi

Ben yarın aksam yapacagım recap videosunu. Salı günü Aydın'a gidecegim çünkü.

Oo tamam o zaman guzel guzel. Bu durumda yayin Persembe olur gibi. :D Bi Norvec kaldi zaten belli olmayan bi de Danimarka.

gönderildi

Oo tamam o zaman guzel guzel. Bu durumda yayin Persembe olur gibi. :D Bi Norvec kaldi zaten belli olmayan bi de Danimarka.

Benimki belli zaten ya. Açıklarım bugün.
gönderildi

Like a lullaby! :kalp::goz:

gönderildi

Like a lullaby! :kalp::goz:

:afro::goz::heart:
gönderildi

@Enes oylamadan 2. yari-finale gecilmesin.

Sonra aman yetiştiremiyosun, aman oylamaya geçicez demeyin ama :(

Daha 2. yarı finaldeyim ve kimse oylamıyo.

gönderildi

#direnayol nedir Allah aşkına, Gezi sulandırıldı iyice, üstünden söylenen sözlerle.

gönderildi

Eşcinsellerin kendilerini klişe sözlerle damgalayıp, kalıplaştırması çok mantıklı sanki.

gönderildi

Eşcinsellerin kendilerini klişe sözlerle damgalayıp, kalıplaştırması çok mantıklı sanki.

O bi simge orada. Kimsenin damgalayıp kalıplaştırdığı yok bence. Bu düşüncen fazla zorlama geldi şu an bilemiyorum :S

gönderildi

O bi simge orada. Kimsenin damgalayıp kalıplaştırdığı yok bence. Bu düşüncen fazla zorlama geldi şu an bilemiyorum :S

"Ayol" lafı eşcinsellikle özleşleştirilmeye çalışılan bi laf. Eşcinselliğin "ayol" kelimesiyle anlatılmasını, siyahların pis kokmalarıyla anlatılmasına benzetiyorum. Tam olarak nasıl kelimeler seçsem bilemedim ama şöyle söyliyeyim, eşcinsellerin kadın olduğunu vurgulamaya çalışan ayrımcı ve kategorize edici bi söz bence (hem kadınlar hem eşcinseller için). Öbür yandan eşcinsellik sadece erkeklere özgü bir şey değil. Bu klişe benzetme, eşcinsel kadınları da temsil etmiyor.

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...