Uğur 26 Haziran, 2013 gönderildi 26 Haziran, 2013 gönderildi Yalnızlıktan ölmeden biriyle çıkmam lazım benim o bu değil de ben cidden artık simsteki o durmadan ağlayan aşk isteyen tiplere döndüm
Melih 26 Haziran, 2013 gönderildi 26 Haziran, 2013 gönderildi timestarın bu sezonu komedi Sadece 6 isim tanıyorum
Cem 26 Haziran, 2013 gönderildi Yazar 26 Haziran, 2013 gönderildi Yalnızlıktan ölmeden biriyle çıkmam lazım benim o bu değil de ben cidden artık simsteki o durmadan ağlayan aşk isteyen tiplere döndüm Biri beni anlatsın da rahatlasın yücel
Mustafa 26 Haziran, 2013 gönderildi 26 Haziran, 2013 gönderildi Haha Yucel bende ayni duygulardayim bu aralar
Paul 26 Haziran, 2013 gönderildi 26 Haziran, 2013 gönderildi Türkiyede zaten bir bülent bir ben kaldık yalnız olan O bile benden çok sevgili değiştirmiştir gerçi..Uğur seninle bu şarkı eşliğinde rakı balık yapasım geldi Aa musty özele gelsene sen
Uğur 26 Haziran, 2013 gönderildi 26 Haziran, 2013 gönderildi Türkiyede zaten bir bülent bir ben kaldık yalnız olan O bile benden çok sevgili değiştirmiştir gerçi..Uğur seninle bu şarkı eşliğinde rakı balık yapasım geldi Aa musty özele gelsene sen Ben bi Izmir'e geleyim elimden kurtulamayacaksin, raki-balik yapmadan donmem. Bu arada bu sezon bi garip oldu yorum yapamiyorum, sasirtici.
Züreyfa 26 Haziran, 2013 gönderildi 26 Haziran, 2013 gönderildi İskandinavya'dan çok kötü isimler gelmiş
Misafir 26 Haziran, 2013 gönderildi 26 Haziran, 2013 gönderildi Türkiyede zaten bir bülent bir ben kaldık yalnız olan O bile benden çok sevgili değiştirmiştir gerçi..Uğur seninle bu şarkı eşliğinde rakı balık yapasım geldi Aa musty özele gelsene sen Ben bi Izmir'e geleyim elimden kurtulamayacaksin, raki-balik yapmadan donmem. Bu arada bu sezon bi garip oldu yorum yapamiyorum, sasirtici. Güzelbahçe'de yapıcaz rakı-balığı.
Melih 26 Haziran, 2013 gönderildi 26 Haziran, 2013 gönderildi İskandinavya'dan çok kötü isimler gelmiş onlar fasulye
Uğur 26 Haziran, 2013 gönderildi 26 Haziran, 2013 gönderildi Türkiyede zaten bir bülent bir ben kaldık yalnız olan O bile benden çok sevgili değiştirmiştir gerçi..Uğur seninle bu şarkı eşliğinde rakı balık yapasım geldi Aa musty özele gelsene sen Ben bi Izmir'e geleyim elimden kurtulamayacaksin, raki-balik yapmadan donmem. Bu arada bu sezon bi garip oldu yorum yapamiyorum, sasirtici. Güzelbahçe'de yapıcaz rakı-balığı. Ramazan'da da gelebilirim ben, o zaman da yapabilir miyiz? Kimse "Aaa Ramazan icmeyelim" demez di mi?
Melih 26 Haziran, 2013 gönderildi 26 Haziran, 2013 gönderildi Romanstar adayım Kibariye [align=center][/align] Doğum adı Bahriye Tokmak Doğum 10 ağustos 1959 Akhisar, Manisa Meslekler Şarkıcı Etkin yılları 1974-günümüze Tarzlar Arabesk-Pop Müzik Resmî sitesi kibariye.com.tr
Pinlenen İletiler