İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

konu tam 21 de açıldı ve ben tam yorum yazıodum kapandı baktım sonra cemle boran seçmiş hemen sonra tekrar açıldı nedir bu hırs ben çok merak ediyorum

Biz kapalı konuya da mesaj yazabiliyoruz ki. O yüzden konunun açıklığına/kapalılığına dikkat etmedim. Öyle bir hırsımız olsa Sinan bizden önce nasıl yazsın ki ?

gönderildi

Geçen sezon son 3 İngilizdi ama daha hiç İngiliz seçilmedi :D

gönderildi

arada kaynamış olabilir çünkü ben tam 21 de konunu açık olduğunu gördüm ve tam yorumumu yazıyordum kabul edilmedi konu kapalı dendi ve arkasından konu 2 dakika kapalı kaldı

gönderildi

arada kaynamış olabilir çünkü ben tam 21 de konunu açık olduğunu gördüm ve tam yorumumu yazıyordum kabul edilmedi konu kapalı dendi ve arkasından konu 2 dakika kapalı kaldı

Bende de aynısı oldu.
gönderildi

Ben hazırlamıştım zaten 2-3 saat önceden yapıştırmıştım konuya da , diğer sekmeden de yeniledim 1-2 dakika kala sürekli Uğur'un yorum yaptığını görünce başlığa direk diğer sekmeye geçip yorumu göndere bastım. Sinan'ın yorum yaptığını sonra da benim yorumumun gittiğini gördüm. Konu kapalı olayını hiç görmedim bilemiyorum.

gönderildi

21:00 itibariyle konu gayet açıktı. 21:02'ye kadar kapalı falan da kalmadı. Özellikle geyikteki yorumları görünce dikkat ettim. Böyle olacağına keşke herkes Uğur'a mesaj atsaydı. Gerek yok böyle atraksiyonlara kıçıkırık bi yarışma için.

gönderildi

neyse istediğimi bu saçma internet hızına rağmen aldım :D ahahha

gönderildi

Herkes istedigi ismi aldi mi? Rahat mi?

gönderildi

Şu seçilen Anastacia benim ETSC'de Eros ile düet yapan mı?

Evet.
gönderildi

aklımda Agnes vardı düeti yok :( olan kabul edilmiyor :(

Arastirmis olman cok iyi, duet haftasi geldiginde sorun yasayabilirdin.

gönderildi

Şu seçilen Anastacia benim ETSC'de Eros ile düet yapan mı?

Evet.

Sen yoktun o ara, nereden biliyorsun? :h
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...