İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

eskiden ETSC'de bir ara yarıştırcam diye bir şarkıyı paylaştığım için %10 uyarı almıştım :D şimdi rahatça söylenebiliyo :D

bu ne be Konak Fenerbahçe erkekler voleybol maçı var resmen vurmaya korkuyolar kadınlar bile daha sert oynuyo

gönderildi

Burası geyik sayfası istediğimizi söyleyebiliriz önümüzdeki yarışma Madonna yollucam da diyebilirim :D Ki khaled yollayacağım falan yok :D

gönderildi

bu yarışma 10 kişi katılsada olacak katılmasada olacak ben 20 ülke beklemek zorunda değilim ev sahibi benim kimsenin gtünü yalayamam

gönderildi

Burası geyik sayfası istediğimizi söyleyebiliriz önümüzdeki yarışma Madonna yollucam da diyebilirim :D Ki khaled yollayacağım falan yok :D

ben chatte demiştim orası çok mu farklı bir yerdi

gönderildi

böyle bozuk insanlar olduğu sürece yapmak güç biz elimizden geleni yapıyoruz

gönderildi

sen kendinden kork bence yolladığın ünlü ünlü şarkıları veya eski şarkıları unutmuş değiliz neyse

Sto Male'yle ne güzel 11. oldum ama : ))))))) STOOOOOOOOOO MALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Eminim yolladığım tüm şarkıları biliyorsundur. :) :)
gönderildi

:Finland: Bu Akşam Açıklayacak Şarkısını

Elimizde Başka Ülke Kalmadı :h Fake Hesap Açmayı Düşünüyorum diğerleri gibi auhhauhau

gönderildi

:Finland: Bu Akşam Açıklayacak Şarkısını

Elimizde Başka Ülke Kalmadı :h Fake Hesap Açmayı Düşünüyorum diğerleri gibi auhhauhau

Alara?

gönderildi

forumdan ayrılıyorum, herkes kendine iyi baksın.

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...