Volkan 9 Kasım, 2013 gönderildi 9 Kasım, 2013 gönderildi eskiden ETSC'de bir ara yarıştırcam diye bir şarkıyı paylaştığım için %10 uyarı almıştım şimdi rahatça söylenebiliyo bu ne be Konak Fenerbahçe erkekler voleybol maçı var resmen vurmaya korkuyolar kadınlar bile daha sert oynuyo
Paul 9 Kasım, 2013 gönderildi 9 Kasım, 2013 gönderildi Burası geyik sayfası istediğimizi söyleyebiliriz önümüzdeki yarışma Madonna yollucam da diyebilirim Ki khaled yollayacağım falan yok
Melih 9 Kasım, 2013 gönderildi 9 Kasım, 2013 gönderildi bu yarışma 10 kişi katılsada olacak katılmasada olacak ben 20 ülke beklemek zorunda değilim ev sahibi benim kimsenin gtünü yalayamam
Volkan 9 Kasım, 2013 gönderildi 9 Kasım, 2013 gönderildi Burası geyik sayfası istediğimizi söyleyebiliriz önümüzdeki yarışma Madonna yollucam da diyebilirim Ki khaled yollayacağım falan yok ben chatte demiştim orası çok mu farklı bir yerdi
Yiğit 9 Kasım, 2013 gönderildi 9 Kasım, 2013 gönderildi Aa Hollanda'nın ev sahipliği hoştu. Norveç de ev sahipliği yapamamıştı. @Melih
Melih 9 Kasım, 2013 gönderildi 9 Kasım, 2013 gönderildi böyle bozuk insanlar olduğu sürece yapmak güç biz elimizden geleni yapıyoruz
Yiğit 9 Kasım, 2013 gönderildi 9 Kasım, 2013 gönderildi sen kendinden kork bence yolladığın ünlü ünlü şarkıları veya eski şarkıları unutmuş değiliz neyse Sto Male'yle ne güzel 11. oldum ama : ))))))) STOOOOOOOOOO MALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Eminim yolladığım tüm şarkıları biliyorsundur. :)
Melih 9 Kasım, 2013 gönderildi 9 Kasım, 2013 gönderildi Bu Akşam Açıklayacak Şarkısını Elimizde Başka Ülke Kalmadı Fake Hesap Açmayı Düşünüyorum diğerleri gibi auhhauhau
Yiğit 9 Kasım, 2013 gönderildi 9 Kasım, 2013 gönderildi Bu Akşam Açıklayacak Şarkısını Elimizde Başka Ülke Kalmadı Fake Hesap Açmayı Düşünüyorum diğerleri gibi auhhauhau Alara?
Guest Soner 9 Kasım, 2013 gönderildi 9 Kasım, 2013 gönderildi forumdan ayrılıyorum, herkes kendine iyi baksın.
Guest Soner 9 Kasım, 2013 gönderildi 9 Kasım, 2013 gönderildi sevilmediğim bi ortamda duramam hadi güle güle
Pinlenen İletiler