İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

avsc de iki india olmuş :D komedi olmuş

ben hiç olmamışım aslında D:
gönderildi

Ben ne Indialar gördüm şarkıları yok ne şarkılar gördüm Indiaları yok.

gönderildi

şu site ergenlerden temizlense cidden iyi olacak ama hala burda boş boş konuşuyorlar.Pardon konuşuyor diyecektim ergen olupta boş konuşan tek bir kişi var çünkü.

gönderildi

şu site ergenlerden temizlense cidden iyi olacak ama hala burda boş boş konuşuyorlar.Pardon konuşuyor diyecektim ergen olupta boş konuşan tek bir kişi var çünkü.

Ergen olmayip ergen gibi davranan cok insan da var.

gönderildi

Siteden :) kankylerinle :) giden :) sitenize :) kalmadım :) diyen :) sendin :) ama :) ??????

gönderildi

kalmadım da zaten.Uğur istedi diye geldim.Site onun sonuçta.Ayrıca nasıl da ergen oldugunu biliyorsun :)

gönderildi

Ergen olmayip ergen gibi davranan cok insan da var.

kesinlikle
gönderildi

Bu yaşta ergen olmam gerekiyor zaten, bilmem haberin var mı? Ergen olmasam sorun olurdu.

gönderildi

vik vik ötmeler başladı daha geç bekliyordum ben burdayım daha

gönderildi

Site cok sakindi ama baslamis kavgalar

gönderildi

Kisisel sorunlarinizi aranizda halledin ve lutfen siteye ve yarismalara yansitmayin. Genel olarak yaziyorum bunu.

Kimse kimseyi sevmek, kimse kimsenin varligindan memnun olmak zorunda degil. Herkes birilerinin bu sitede var olmasindan sikinti duyuyor olabilir, benim de duyduklarim vardir mutlaka fakat bunu siteye yansitmiyorum. Olay cikartmaya luzum yok yoktan yere. Gecinip duruyoruz burda iste, neyin alip verememisligi bu?

gönderildi

Ay İddaalımı gelsemde harcansam yoksa iddaasız gelip madalyamı alsam :h saz mı caz mı :h

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...