Guest Soner 2 Eylül, 2013 gönderildi 2 Eylül, 2013 gönderildi şarkını açıklamakla başlayabilirsin @Yücel daha sonra da lüksemburg'un şarkısını dinleyerek devam edebilirsin.
Yiğit 2 Eylül, 2013 gönderildi 2 Eylül, 2013 gönderildi Noldu ne bitti napçam şimdi anlatın 61. ETSC Monako konusunu açacaksın.Monako'nun Grammy adaylarını açıklamadıysan açıklayacaksın. Vatikan Şehri'nin konusuna girip harika 12 vericem, 1. olmalı yazacaksın.
Guest Soner 2 Eylül, 2013 gönderildi 2 Eylül, 2013 gönderildi tsc şarkılarını da dinleyebilirsin Belçika ulusal finalini oylamayı unutma oylama mı kalmış artık aldı başını gitti şarkı haha
Melih 2 Eylül, 2013 gönderildi 2 Eylül, 2013 gönderildi Hollanda puanlarini siraliyor denize karsi ahahah yag cekme sirasina giren girsin Aaa siralamiorum norvec ve belcika sarkilatini secsin oyle ahahahah
Guest Soner 2 Eylül, 2013 gönderildi 2 Eylül, 2013 gönderildi melih ne zamandır yüksek vermiyoruz birbirimize D:
Reyiz 2 Eylül, 2013 gönderildi 2 Eylül, 2013 gönderildi Hollanda puanlarini siraliyor denize karsi ahahah yag cekme sirasina giren girsin Aaa siralamiorum norvec ve belcika sarkilatini secsin oyle ahahahah @Melih : Hollanda Ne inişi belli, nede yokuşu. Ben seni, hiç çözemedim Hollanda. Ne duruşu belli, nede akışı. Sularını anlamadım, Hollanda. Çok yeşil tarlalar dolmuş ot ile. Hasan yaya gider, Hans da,at ile. Güneş görünmüyor, gitmiş tatile. Ben seni hiç çözemedim Hollanda. Nerdeki dağların,bulamiyorrum. Yaylana ovana, gelemiyorum. Çok sisli havan var göremiyorum. Ben seni hiç, anlamadim, Hollanda Dolaplar kağtla, mektupla doldu. Kimini okuttum, kimisi kaldı. Yetişti nesiller, hal bilmez oldu. Ben seni hiç, çözemedim Hollanda. Şehirlerin, kanallardan geçilmez. Sulari soğuktur, ama içilmez. Her gün yağmur yağar, hava açılmaz. Ben seni hiç, anlamadım Hollanda. Anlamadım yokuşunu, düzünü. Ne çoğunu buldum, nede azını. Bilemedim kışlarını, yazını. Ben seni hiç, çözemedim Hollanda. Saçlarim ağardı, beyaz taradım. Bilmem neye geldim, neye yaradım. Ağustos ta, sıcaklar aradım. Ben seni hiç, anlamadım Hollanda. Süt ile yogurdun, elbette güzel. Çiçeklerin peynir lerin, çok özel. ílkbahar ayında, dökülür gazel. Ben seni hiç, çözemedim Hollanda. Osman yavaş yürü, hızlı koşarsın. Kiş ayinda, ilkbaharı yaşarsin. Gül üstüne, kar yağınca şaşarsın. Ben seni hiç, anlamadım Hollanda
Guest Soner 2 Eylül, 2013 gönderildi 2 Eylül, 2013 gönderildi ben melihi zorlamak istemiyorum beğendiğine oy versin. her ne kadar şarkıma favorilerimden yazsa da puan vermese bile adil bir oylama yaptığından eminim
Melih 2 Eylül, 2013 gönderildi 2 Eylül, 2013 gönderildi Isvec luksemburg ve vaticani cok begendim onerdigim sarkiya 3 4verecek insan degilim ugur gibi bakicaz
Pinlenen İletiler