Uğur 22 Ağustos, 2013 gönderildi 22 Ağustos, 2013 gönderildi Aynen su son 2 haftadir gidiyorum merkeze cok yakin zaten..bayildim herhalde marmarada denize girilecek 2 3 duzgun yerden biri.
Reyiz 22 Ağustos, 2013 gönderildi 22 Ağustos, 2013 gönderildi Ben geldim sen gitmişin . Yanlız paralı plaj'a yakın yerlerde taş oluyor dikkat Atatürk parkının oralardaydım ben
Uğur 22 Ağustos, 2013 gönderildi 22 Ağustos, 2013 gönderildi Iptal ya ayarlayamadim divamdan ozur de diledim
Uğur 22 Ağustos, 2013 gönderildi 22 Ağustos, 2013 gönderildi Ben geldim sen gitmişin . Yanlız paralı plaj'a yakın yerlerde taş oluyor dikkat Atatürk parkının oralardaydım ben Evet ha karsilasabilirmisiz bile. Sok falan var parali otopark var orda hemen onun onunde girdik anayolda da shell benzinlik var.
Züreyfa 22 Ağustos, 2013 gönderildi 22 Ağustos, 2013 gönderildi Iptal ya ayarlayamadim divamdan ozur de diledim Çok şaşırdım şu an
Uğur 22 Ağustos, 2013 gönderildi 22 Ağustos, 2013 gönderildi Iptal ya ayarlayamadim divamdan ozur de diledim Çok şaşırdım şu an :e :e deme oyle be
Reyiz 22 Ağustos, 2013 gönderildi 22 Ağustos, 2013 gönderildi Oha valla orası Hatta tam shellin karşısında benim dayımın yeri Var '' Köfteci Muzo '' Köy var biliyormusun yukarıya felan çıkıldıkça felan Yeniçiftlik merkez işte
Uğur 22 Ağustos, 2013 gönderildi 22 Ağustos, 2013 gönderildi Oha valla orası Hatta tam shellin karşısında benim dayımın yeri Var '' Köfteci Muzo '' Köy var biliyormusun yukarıya felan çıkıldıkça felan Yeniçiftlik merkez işte Yeniciftlik merkezi tam bilmiyorum ama ayni yerden bahsediyoz
Uğur 22 Ağustos, 2013 gönderildi 22 Ağustos, 2013 gönderildi Hadi yarın buluşun. Ya Melihle bulusamadim ona yaniyorum ya.
Reyiz 22 Ağustos, 2013 gönderildi 22 Ağustos, 2013 gönderildi Oha valla orası Hatta tam shellin karşısında benim dayımın yeri Var '' Köfteci Muzo '' Köy var biliyormusun yukarıya felan çıkıldıkça felan Yeniçiftlik merkez işte Yeniciftlik merkezi tam bilmiyorum ama ayni yerden bahsediyoz Aynen.Şokun tam karşısında kokoreççi felan var mayocu var Lokantalar felan var aşağıya indikçe felan süperdir orası . Lunaparkı bilmezsin galiba .
Pinlenen İletiler