İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Aynen su son 2 haftadir gidiyorum merkeze cok yakin zaten..bayildim herhalde marmarada denize girilecek 2 3 duzgun yerden biri.

gönderildi

Ben geldim sen gitmişin :D . Yanlız paralı plaj'a yakın yerlerde taş oluyor dikkat :D Atatürk parkının oralardaydım ben :D

gönderildi

Iptal ya ayarlayamadim divamdan ozur de diledim :(

gönderildi

Ben geldim sen gitmişin :D . Yanlız paralı plaj'a yakın yerlerde taş oluyor dikkat :D Atatürk parkının oralardaydım ben :D

Evet ha karsilasabilirmisiz bile. Sok falan var parali otopark var orda hemen onun onunde girdik anayolda da shell benzinlik var.

gönderildi

Çok şaşırdım şu an

gönderildi

Çok şaşırdım şu an

:e :e deme oyle be :(

gönderildi

Oha valla orası Hatta tam shellin karşısında benim dayımın yeri Var '' Köfteci Muzo '' :D Köy var biliyormusun yukarıya felan çıkıldıkça felan Yeniçiftlik merkez işte :S

gönderildi

Oha valla orası Hatta tam shellin karşısında benim dayımın yeri Var '' Köfteci Muzo '' :D Köy var biliyormusun yukarıya felan çıkıldıkça felan Yeniçiftlik merkez işte :S

Yeniciftlik merkezi tam bilmiyorum ama ayni yerden bahsediyoz :D

gönderildi

Hadi yarın buluşun.

Ya Melihle bulusamadim ona yaniyorum ya.

gönderildi

Yeniciftlik merkezi tam bilmiyorum ama ayni yerden bahsediyoz :D

Aynen.Şokun tam karşısında kokoreççi felan var mayocu var :S Lokantalar felan var aşağıya indikçe felan süperdir orası :D . Lunaparkı bilmezsin galiba . :D

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...