İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

ugur bursaya gelecek beraber takilcaz sonra ben fransaya 0 vermek neymis hesabini sorcam :D

Ben sana neden begendim deyip 1 verdin diyor muyum? :kahve:

2 verdim :D lutfen :) begenmesem puan verir miydim lutfen :D

ugur bursaya gelecek

Garibim inanmış :(

yoo gayet ciddiyim plani yaptik biz :-)

gönderildi

Puan hesaplasmalarindan hoslanmiyorum. Herkesin verdigi aldigi kendine. Kimse bana "Bana neden puan vermedin?" diyemez, ben de kimseden bana vermedigi puanlarin hesabini sormam.

gönderildi

ugur bursaya gelecek

yoo gayet ciddiyim plani yaptik biz :-)

gönderildi

Puan hesaplasmalarindan hoslanmiyorum. Herkesin verdigi aldigi kendine. Kimse bana "Bana neden puan vermedin?" diyemez, ben de kimseden bana vermedigi puanlarin hesabini sormam.

bana ne ben sorarim :D her yarisma didik didik ediyorum butun puanlari zaten :P

gönderildi

Oyle bi siralama yapmiyorum ben. Zaten genelde her yarisma maksimum 12 - 13 sarki cikiyo begendigim, 2 - 3 ulkeyi eliyorum zar zor. Oyle.

gönderildi

Oyle bi siralama yapmiyorum ben. Zaten genelde her yarisma maksimum 12 - 13 sarki cikiyo begendigim, 2 - 3 ulkeyi eliyorum zar zor. Oyle.

biliyorum yahu hep deniyo ya 11. siramda kaldin diye o yuzden dedim :D gecen sarkindan sonra ilac geldi gibi :D

gönderildi

Hayir bi kac kisi yapan var da oyle. Hatta oylarini yollarken o listeyi atiyolar direkt goruyorum ben siralamalarini. :D

gönderildi

Hayir bi kac kisi yapan var da oyle. Hatta oylarini yollarken o listeyi atiyolar direkt goruyorum ben siralamalarini. :D

biliyorum :D o da bi emek saygi duyuyorum :-))

gönderildi

biliyorum :D o da bi emek saygi duyuyorum :-))

Emek, emek, ne emeği?

gönderildi

sonuçlara yazdım bakarsınız :dil3:

:o Anneannemin telefonunda 2010 2011 2012 2013 Eurovision şarkıları var :o

gönderildi

Anneannemin telefon zil sesi : Playing With Fire

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...