İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

% 15 şu an. yüklenip yarım saatte de onay gelecek. İsterseniz yatın. Ben konuyu 4 e dogru açabilirim sanırım. O zamana kadar onay da gelmiş olur.

gönderildi

Herkeste bi gecikme olmuş havası var ama her zamanki haftalık rutinde gidiliyor işte. Cuma - cumartesi gecesi ulusal finaller başlar, salı - çarşamba gecesi oylama başlar. Hep böyle olmadı mı?

gönderildi

Herkeste bi gecikme olmuş havası var ama her zamanki haftalık rutinde gidiliyor işte. Cuma - cumartesi gecesi ulusal finaller başlar, salı - çarşamba gecesi oylama başlar. Hep böyle olmadı mı?

Aynen. An itibariyle ulusal finallere baslamamizin 4. gunu doldu sadece. 5. gune girdik.

gönderildi

Aynen. An itibariyle ulusal finallere baslamamizin 4. gunu doldu sadece. 5. gune girdik.

Evet çok üstüme gelindi bugün. :(
gönderildi

Evet çok üstüme gelindi bugün. :(

Mazlum Göksel.

gönderildi

Ben recapi hala gereksiz buluyorum , girip her şarkıyı dinliyoruz zaten. Recap yapana eziyet yani. :(

gönderildi

Ben recapi hala gereksiz buluyorum , girip her şarkıyı dinliyoruz zaten. Recap yapana eziyet yani. :(

Olsun ama recapin ayrı bir havası var. (Manyadım)
gönderildi

4'e kadar falan uğraşma. Uykun geldiyse yat. Yarın açarsın konuyu.

gönderildi

4'e kadar falan uğraşma. Uykun geldiyse yat. Yarın açarsın konuyu.

Kaaaaaaaaç kere sabahladım recap için. Olsun uykum yok zaten. Uyudum aksam. Hatta bu yüzden Tsc seçmelerini kaçırdım :h
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...