İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Yalnızlıktan ölmeden biriyle çıkmam lazım benim o bu değil de ben cidden artık simsteki o durmadan ağlayan aşk isteyen tiplere döndüm :D

gönderildi

Yalnızlıktan ölmeden biriyle çıkmam lazım benim o bu değil de ben cidden artık simsteki o durmadan ağlayan aşk isteyen tiplere döndüm :D

:afro: Biri beni anlatsın da rahatlasın yücel :siritma:
gönderildi

Haha Yucel bende ayni duygulardayim bu aralar :D

gönderildi

Türkiyede zaten bir bülent bir ben kaldık yalnız olan :D O bile benden çok sevgili değiştirmiştir gerçi..Uğur seninle bu şarkı eşliğinde rakı balık yapasım geldi :D

Aa musty özele gelsene sen :P

gönderildi

Türkiyede zaten bir bülent bir ben kaldık yalnız olan :D O bile benden çok sevgili değiştirmiştir gerçi..Uğur seninle bu şarkı eşliğinde rakı balık yapasım geldi :D

Ben bi Izmir'e geleyim elimden kurtulamayacaksin, raki-balik yapmadan donmem. :h

Bu arada bu sezon bi garip oldu yorum yapamiyorum, sasirtici.

gönderildi

İskandinavya'dan çok kötü isimler gelmiş :D

gönderildi

Ben bi Izmir'e geleyim elimden kurtulamayacaksin, raki-balik yapmadan donmem. :h

Güzelbahçe'de yapıcaz rakı-balığı. :heart:

gönderildi

Güzelbahçe'de yapıcaz rakı-balığı. :heart:

Ramazan'da da gelebilirim ben, o zaman da yapabilir miyiz? Kimse "Aaa Ramazan icmeyelim" demez di mi? :h

gönderildi

Romanstar adayım :h

Kibariye

[align=center]images?q=tbn:ANd9GcR_4uN92xGb0gqvhcEsHeBEzYTbYVJsoj6rOVGVy2gHZWVg81lK[/align]

Doğum adı Bahriye Tokmak

Doğum 10 ağustos 1959

Akhisar, Manisa

Meslekler Şarkıcı

Etkin yılları 1974-günümüze

Tarzlar Arabesk-Pop Müzik

Resmî sitesi kibariye.com.tr

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...