Volkan 22 Şubat, 2014 gönderildi 22 Şubat, 2014 gönderildi [align=center]Yarı finalin en iyi şarkısıyken sonuncu olması çok saçma. İsveç bu kadını sevemedi. [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n_Jt6TWyOF8 [/align]
Züreyfa 22 Şubat, 2014 gönderildi 22 Şubat, 2014 gönderildi Hollow iyi değildi bence Performansı çok kötüydü, şarkı da çok zorlamaydı. Klasik MF slovu zaten şarkı, sözler olmamış gibi ama, müzikle uyumsuz geldi bana. Ha yarı finalde düzgün şarkı var mıydı? Yoktu. O yüzden finale çıkabilirdi de, Alcazar'la Eric Saade v2.0'dan iyidir.
Volkan 23 Şubat, 2014 gönderildi 23 Şubat, 2014 gönderildi [align=center]İsveç bu sene YOHIO ile katılıp sonuncu olsun. Bu şarkıyı da sonuncu olarak elediler. [video=youtube] [/align]
Züreyfa 23 Şubat, 2014 gönderildi 23 Şubat, 2014 gönderildi Her halukarda kotu derece alacaklar zaten #CareNorvecSarigul
Uğur 23 Şubat, 2014 gönderildi Yazar 23 Şubat, 2014 gönderildi Survivor single olarak Spotify'da yayinlandi.
Uğur 27 Şubat, 2014 gönderildi Yazar 27 Şubat, 2014 gönderildi Yarifinaller bitti mi? Bu yil sadece 1. yarifinali izleyebildim, diger yarifinallerde yarisan sarkilari bile bilmiyorum nerdeyse. Ikinci sans gecesi mi bu Cumartesi?
Züreyfa 27 Şubat, 2014 gönderildi 27 Şubat, 2014 gönderildi Bu cumartesi 2. şans var, evet. Onu da izler bu seneki MF finalimi yaparım, haftaya MGP başlıyo
Melih 27 Şubat, 2014 gönderildi 27 Şubat, 2014 gönderildi http://www.youtube.com/watch?v=WXTzWeY5Mvk http://www.youtube.com/watch?v=07uTl6USuH8 2 Favorimle Olucak Kalbim
Uğur 27 Şubat, 2014 gönderildi Yazar 27 Şubat, 2014 gönderildi Bu cumartesi 2. şans var, evet. Onu da izler bu seneki MF finalimi yaparım, haftaya MGP başlıyo Ikinci sans sistemi de degisti mi yoksa ayni mi?
Züreyfa 27 Şubat, 2014 gönderildi 27 Şubat, 2014 gönderildi Bu cumartesi 2. şans var, evet. Onu da izler bu seneki MF finalimi yaparım, haftaya MGP başlıyo Ikinci sans sistemi de degisti mi yoksa ayni mi? Bu sene düello olmayacak diye okudum. Yarı finallerdeki sistemle aynı olacakmış sanırım. Önce 5'e düşecek, sonra 2'si seçilecek.
Uğur 27 Şubat, 2014 gönderildi Yazar 27 Şubat, 2014 gönderildi Bu cumartesi 2. şans var, evet. Onu da izler bu seneki MF finalimi yaparım, haftaya MGP başlıyo Ikinci sans sistemi de degisti mi yoksa ayni mi? Bu sene düello olmayacak diye okudum. Yarı finallerdeki sistemle aynı olacakmış sanırım. Önce 5'e düşecek, sonra 2'si seçilecek. Tamamdir o zaman bu Cumartesi hep beraber izliyoruz. Bakalim Survivor cikabilecek mi finale? En merak ettigim o su an.
Melih 27 Şubat, 2014 gönderildi 27 Şubat, 2014 gönderildi Survivor elenecek ne yazık ki ikinci şans kalan şarkılar çok iyi
Uğur 27 Şubat, 2014 gönderildi Yazar 27 Şubat, 2014 gönderildi Diger sarkilari bilmedigim icin yorum yapamicam, Cumartesi aksami dinlerim artik.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap