İçeriğe atla

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Hollow iyi değildi bence :D Performansı çok kötüydü, şarkı da çok zorlamaydı. Klasik MF slovu zaten şarkı, sözler olmamış gibi ama, müzikle uyumsuz geldi bana. Ha yarı finalde düzgün şarkı var mıydı? Yoktu. O yüzden finale çıkabilirdi de, Alcazar'la Eric Saade v2.0'dan iyidir.

gönderildi

[align=center]İsveç bu sene YOHIO ile katılıp sonuncu olsun. Bu şarkıyı da sonuncu olarak elediler. :(

[video=youtube]

[/align]
gönderildi

Her halukarda kotu derece alacaklar zaten #CareNorvecSarigul

gönderildi

Survivor single olarak Spotify'da yayinlandi.

gönderildi

Yarifinaller bitti mi? Bu yil sadece 1. yarifinali izleyebildim, diger yarifinallerde yarisan sarkilari bile bilmiyorum nerdeyse. Ikinci sans gecesi mi bu Cumartesi?

gönderildi

Bu cumartesi 2. şans var, evet. Onu da izler bu seneki MF finalimi yaparım, haftaya MGP başlıyo :D

gönderildi

Bu cumartesi 2. şans var, evet. Onu da izler bu seneki MF finalimi yaparım, haftaya MGP başlıyo :D

Ikinci sans sistemi de degisti mi yoksa ayni mi?

gönderildi

Bu sene düello olmayacak diye okudum. Yarı finallerdeki sistemle aynı olacakmış sanırım. Önce 5'e düşecek, sonra 2'si seçilecek.

gönderildi

Bu sene düello olmayacak diye okudum. Yarı finallerdeki sistemle aynı olacakmış sanırım. Önce 5'e düşecek, sonra 2'si seçilecek.

Tamamdir o zaman bu Cumartesi hep beraber izliyoruz. Bakalim Survivor cikabilecek mi finale? :D En merak ettigim o su an.

gönderildi

Survivor elenecek ne yazık ki ikinci şans kalan şarkılar çok iyi

gönderildi

Diger sarkilari bilmedigim icin yorum yapamicam, Cumartesi aksami dinlerim artik. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...