Züreyfa 15 Mart, 2014 gönderildi 15 Mart, 2014 gönderildi Attığım şarkı seçilecek %100 Şahsi sıralamam 1- Carl Espen - "Silent Storm" 2- Linnea Dale - "High Hopes" 3- Dina Mesund - "Needs" 4- Oda & Wulff - "Sing" 5- El Cuero - "Ain't no love in this city no more" 6- Knut Kippersund - "Taste of you" 7- Elisabeth Carew - "Sole Survivor" 8- Mo - "Heal" 9- Charlie - "Hit me up" Olacağını tahmin ettiğim sıralama 1- Carl Espen - "Silent Storm" 2- Mo - "Heal" 3- Linnea Dale - "High Hopes" 4- Knut Kippersund - "Taste of you"
Züreyfa 15 Mart, 2014 gönderildi 15 Mart, 2014 gönderildi [align=center]GULL FINALE'ye kalanlar Knut Kippersund Nesdal – Taste of You Carl Espen – Silent Storm Mo – Heal Linnea Dale – High Hopes [/align]
Züreyfa 15 Mart, 2014 gönderildi 15 Mart, 2014 gönderildi http://www.nrk.no/mgp/ Karinle Margaret çıktı
Volkan 15 Mart, 2014 gönderildi 15 Mart, 2014 gönderildi Açmamla Margaret karşıma çıktı. Yerim ya çok tatlı.
Züreyfa 15 Mart, 2014 gönderildi 15 Mart, 2014 gönderildi Budur! Sadece kazanana değil 2.ye de çok sevindim
Volkan 15 Mart, 2014 gönderildi 15 Mart, 2014 gönderildi I Feed You My Love çok güzel olmuş ben çok beğendim. Şarkıya gelirsek güzel ama keşke High Hopes kazansaydı. 7 puan verdim.
Canreyhan 15 Mart, 2014 gönderildi 15 Mart, 2014 gönderildi Norveçten beklemediğim kadar kötü.Çok sıkıldım dinlerken.
Züreyfa 15 Mart, 2014 gönderildi 15 Mart, 2014 gönderildi [align=center]Carl Espen'in final performansı [video=youtube] Margaret Berger ve Karin Park'ın MGP özel performansı [video=youtube] Norveç'e ESC'de ilk 5 hayırlı olsun bu arada.[/align]
Uğur 16 Mart, 2014 gönderildi Yazar 16 Mart, 2014 gönderildi Bu sarki tam ETSClik ulan. Hic Eurovision sarkisi gibi degil, hatta Eurovision'la uzaktan yakindan alakasi yok gibi. Eurovision icin cok riskli bir sarki bence. Eurovision disinda dinlerim ama Eurovision albumu icinde diger sarkilarin yaninda cok farkli duracagi kanisindayim. 10 numara sarki fakat Eurovision icin yanlis.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap