İçeriğe atla

Idol Kuralları


Uğur

Pinlenen İletiler

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

Eurovision Time Idol Yarışma Kuralları[/align]

 

1) Yarışmanın tam adı ''Eurovision Time Idol'' olup, kısaltılmış hali ''Idol''dür.

 

2) Yarışmanın kurallarını site yönetimi belirler.

 

3) Yarışmada yarışmak isteyen bir üye; öncelikle ''Başvurular'' kısmından başvurusunu yapmalı, daha sonra yarışma yöneticilerinden onayını almalıdır.

 

4) Yarışmada adaylar kendi ses kayıtlarından oluşacak karaoke çalışmalarıyla yarışırlar. Karaoke kayıtları stüdyo kalitesine yakın olmalı, ses ve müzik net duyulacak şekilde olmalı, çok düşük kalitede olmamalıdır.

 

5) Yarışmada oylamalar 2 (iki) haftada 1 (bir) yapılacak olup, katılımcı sayısına göre devam edecektir.

 

6) Yarışmacılar karaoke kayıtlarını her hafta belirlenecek temaya uygun olarak oluşturmalıdır. Bu temalar yarışma yöneticileri tarafından belirlenecek ve açıklanacaktır. Her haftanın bir teması olacaktır. Örneğin; Slow haftası, Nostalji haftası, Düet haftası ... gibi. İlk hafta belirli bir tema olmayacaktır.

 

7) Yarışmada her hafta 1 (bir) aday, yapılacak anket oylaması sonucuna göre elenerek yarışmaya veda edecektir. İlk hafta eleme olmayacaktır. Elenen adaylar daha sonra düzenlenecek ''Düet'' temalı haftada finalist arkadaşlarıyla düet yapabilirler.

 

8) Yarışmada oylamalar ilk olarak ''kapalı anket'' sistemiyle yapılacaktır. Bu oylamaya adaylar dışında tüm site üyeleri katılabilmektedir. Bu sisteme göre üyeler; adayları ve performanslarını dinleyecek, daha sonra eniyi ve en kötü bulduğu performansları belirleyerek yarışma yöneticisine siteden özel mesajla en iyi bulduğu performansı ve en kötü bulduğu performansı bildirecektir. Site üyelerinin gönderdiği her mesaj adaya +20 ya da -20 puan kazandıracaktır.

 

9) Yarışmada oylamalar ikinci olarak ''açık anket'' sistemiyle yapılacaktır. Bu oylamaya sadece adaylar katılabilmektedir. Bu sisteme göre adaylar; -kendi performansları dışında- en kötü bulduğu performansı seçerek yarışma yöneticisine bildirecektir. Adayların gönderdikleri bu oylar diğer adaylara -10 puan kazandıracaktır.

 

10) Yarışmada iki oylama iç içe yapılacaktır. Her aday yarışmaya ''10'' puanla başlar; daha sonra aldıkları oylara göre + (artı) ya da - (eksi) değer kazanır. İki oylamada da sonuçlar gizli tutulacak, daha sonra -hafta sonunda- toplu olarak açıklanacaktır.

 

11) Yarışmada oylamalar hafta boyunca devam edecek, en yüksek oyu alan aday haftanın yıldızı olacaktır. En düşük oyu alan aday da elenecektir. Oylamalarda eşitlik olduğu takdirde, eşit oyu alan adaylar arasında yeniden oylama yapılabilecektir. Oylama sonuçları detaylı olarak hafta sonunda açıklanacaktır.

 

12) Yönetim, yarışma kurallarını istediği an değiştirme hakkını saklı tutar.

 

13) Yarışmaya katılan her üye bu kuralları kabul etmiş sayılır.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...