İçeriğe atla

Aslı : Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar


Mustafa

Pinlenen İletiler

[align=center]Aslı : Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar[/align]

 

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/align]

 

Rock müziğinin güçlü seslerinden Aslı Gökyokuş, müzikal çizgisinden ödün vermeden hazırladığı yeni çalışması "Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar"ı Poll Production etiketiyle 22 Kasım'da sadece dijital platformlar üzerinde yayınladı.

 

[align=center]2004 yılında yayınladığı 2. albümü ''Su Gibi''de Hümeyra'nın Kördüğüm'ü ile büyük beğeni toplayan ve şarki ile özdeşleşmeyi başaran Rock müziğin başarılı ismi, yine çok ses getirecek bir cover şarkı ile karşınızda. Ses verdiği, dokunduğu her şarkıyı farklılaştıran Aslı ile ''Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar''ı dinlerken kendinizi sözlerini çok iyi bildiğiniz yepyeni bir şarkının içinde bulacaksınız.

 

Yalnızlığı ve insanın içine oturan o soğukluğu yansıtan piyano, çello ve kemanlar, gittikçe artan isyanıyla gitarlar ve Aslı'nın eşsiz yorumu son yılların en başarılı çalışmalarından birinin ortaya çıkmasını sağladı.

 

Düzenlemesi Serkan Çeliköz, kayıt ve mix'i Alen Konakoğlu ve masteringi Michael Zimmerling tarafından gerçekleşen şarkının video klibi Evren Arasıl yönetmenliğinde Tuzla'da halen kullanım halinde olan bir fabrikada çekildi. Aslı'nın etkili yorumunu, yalın bir performans klibinin en iyi yansıtabileceğini düşünen yönetmen Evren Arasıl, klip için fabrikayı bir konser sahnesi haline getirtti. 14 saatte çekimleri tamamlanan klipte Aslı'ya, senelerdir birlikte çalıştığı Selim Öztunç, Ozan Öner ve Kaan Alptekin'in yanısıra 4.5 yaşındaki Defne Diker eşlik etti.[/align]

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...