Cem 19 Mart, 2017 gönderildi 19 Mart, 2017 gönderildi ona blackoutlar femme fataleler yakısır Sana da ben yakışırım ama gözlerin mimlenmiş
Mustafa 31 Mart, 2017 gönderildi Yazar 31 Mart, 2017 gönderildi Azerbaycan dada konser verecekmiş söylentilere göre
Cem 13 Nisan, 2017 gönderildi 13 Nisan, 2017 gönderildi Britney Spears, kariyenin başladığı Disney'den ilk "İkon ödülü"nü alacak. Radio Disney Music Awards 30 Nisan'da. Bir Twitter kullanıcısı havayolu şirketini Britney Spears fotoğrafıyla trolledi. Havayolu şirketinin cevabı ise: - Söylentilere göre eski sevgililer Brit ve Justin, prodüktörlüğünü Timbaland'ın yapacağı bir düette buluşacak.
Züreyfa 13 Nisan, 2017 gönderildi 13 Nisan, 2017 gönderildi Kanal D de Yıldız Asyalı'ya ikon ödülü versin lütfen.
Uğur 13 Nisan, 2017 gönderildi 13 Nisan, 2017 gönderildi Yıldız Asyalı Aslı Yıldız diye okudum :felfecir:
Cem 13 Nisan, 2017 gönderildi 13 Nisan, 2017 gönderildi Eskiden ne güzel D Kulüp vardı :beyimbilir: Güzel olan her şey tek tek bitiyur :biktim: Yıldız Asyalı'nın Hayat Bilgisi'nde liseye gitmeyip kendini eve kapatarak tüm gün keman çalması gibi hissediyrum :ahaha:
Mustafa 24 Nisan, 2017 gönderildi Yazar 24 Nisan, 2017 gönderildi Jun 3 Yoyogi National Gymnasium Shibuya, Tokyo, Japan Jun 4 Yoyogi National Gymnasium Shibuya, Tokyo, Japan Jun 6 Osaka-ja Hall Osaka, Japan Jun 15 Mall of Asia Arena Manila Philippines Jun 27 Asia World Expo Hong Kong, Hong Kong Jul 3 Hayarkon Park Tel Aviv Israel
Cem 30 Nisan, 2017 gönderildi 30 Nisan, 2017 gönderildi Radio Disney Müzik Ödülleri'nin ilk "ikon" ödülü Britney Spears'a dün verildi.
Cem 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi Tokyo, Bangkok ve Hong Kong'da vereceğim konserlerimin biletleri 1 saatte tükendi :icimegir: Neyse ki Time üyelerine loca ayırtmıştım beleşe gelceksiniz benlen :bedenimegir:
Chatigo 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi musti gitti gideli bu fan pageler anasız babasız kaldı
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap