İçeriğe atla

Britney Spears Fan Club (B-ARMY)

Pinlenen İletiler

gönderildi

Dedikodulara göre GLORY albümünden yayınlanacak 2. single Slumber Party olacak ve şarkı Tinashe işbirliği ile remixli olarak yayınlanacak. Tinashe'nin dün stüdyodan "Rüyalar gerçek olur... #justwaitonit# legendary" mesajı ile resim paylaşması kafalarda soru işaretine neden oldu. Tinashe pek çok kez Britney Spears'ı idol olarak gördüğünü ve çalışmak istediğini açıklamıştı.[align=center][video=youtube]

[/align]
gönderildi

Tinashe ağır Britney fanlarından biri, gerçekten olmadık yerlerden bile Britney adını çıkarıyor :D Çok sevinirim bu iş birliği olursa. Ama olmazsa da artık gelsin yeter be Britney gelsin şu ikinci tekli aylar oldu.

gönderildi

Hangisi guzelse o olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gönderildi

Melihten tarihi yorum :h :h Yarıldım ya qq qq

Valla Liar en güzeli. Liar'dan sonra da en az 5 şarkı single olabilir.

Hepsi hit potansiyelinde.

gönderildi

Bnce just lı şarkılardan biri olsun favorilerim onlar

gönderildi

çok yakısıyodular bnce keske hep devam edeydiler

gönderildi

Yeni singleın "Slumber Party" olacağı ve bu şarkının Britney'in en azılı fanlarından olan R&B şarkıcısı Tinashe ile düete dönüştürüleceği söylentiler arasında.

Britney Spears  @britneyspears[dir=ltr]Neighbors say we're causing a commotion...1f49c.png

yazarak Tinashe ile fotoğrafını tweetledi. Bu söz, Slumber Party şarkısından.

Aynı fotoğrafı Tinashe Instagramına #slumberparty hashtagiyle yükledi.[/dir]

gönderildi

[align=center]14695319_1295517500472624_58162303159247[/align]

gönderildi

Calvin Harris hem Tinashe'nin hem de Britney'in fotosunu beğenmiş. Söylentilere göre Slumber party'yi calvin harris mixlemiş, bakalım nasıl bi iş çıkçak merakla bekliyorum :D

gönderildi

Calvin harrisse mükemmel bir iş ortaya çıkmıstır

gönderildi

Klibi sabırsızlıkla bekliyorum, Tinashe de yeni dönemin en iyi performansçılarından biri. Şarkıda danslık pek bölüm olmasa da (remiks hali nasıl olur bilemem) karşılıklı dans etmelerini çok istiyorum ya. 

Make Me vakasını unutamadık hala, o güzelim ikonik olacak klibin hepsi çöpe atıldı ve şarkının ciddiyetine hiç uymayacak bir klibi alay eder gibi yayınladılar. Slumber Party'de o yüzden beklentilerimi fazlasıyla düşük tutucam ki seveyim :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...