Canala 10 Şubat, 2013 gönderildi 10 Şubat, 2013 gönderildi Aynen aynen karamel daha hoş durabilir. Ama ben siyahı da seviyorum onda. Gimme More'da hoş duruyor gayet. Burda da sevdim de o kıyafetle nasıl girmiş seksilere anlamadım. Kendisinden kurtarmış bence
Canala 13 Şubat, 2013 gönderildi 13 Şubat, 2013 gönderildi [align=center]Britney Spears "Scream & Shout Remix Video Klibi"nden bir fotoğraf paylaştı! Klip Cuma günü geliyooooor! [/align]
Canala 13 Şubat, 2013 gönderildi 13 Şubat, 2013 gönderildi eneeeem o benim attığım remix değil mi Ben de attım sen de attın. Hatta Melih indirin diye link attı falan Evet 5 hiphopçuyla birlikte bir sarışın lolita parlayacak klipte. Klip için sabırsızlanıyorum
Melih 13 Şubat, 2013 gönderildi 13 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][/align] Taylora zaten uyuz oluyordum Country Müziği Yaptığını iddaa edip pop rap yapan gereksiz britneyi kopyalamış
Volkan 13 Şubat, 2013 gönderildi 13 Şubat, 2013 gönderildi Botlarına bayıldım ben kendisine bayıldım :heart:
Melih 13 Şubat, 2013 gönderildi 13 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][/align] BENDE KOTUNA BAYILDIM
Canala 13 Şubat, 2013 gönderildi 13 Şubat, 2013 gönderildi [align=center][/align] Taylora zaten uyuz oluyordum Country Müziği Yaptığını iddaa edip pop rap yapan gereksiz britneyi kopyalamış Evet ya bildiğin aynı show aynı hareketleri falan yapmış. Zaten haberciler, sosyal medya ayarı vermiş kopyalamış diye. Öyle kolay değil canım bu işler
Volkan 13 Şubat, 2013 gönderildi 13 Şubat, 2013 gönderildi kopyalar aslını yüceltir diye bir laf vardır onun adı bile kopya bence
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap