İçeriğe atla

Kylie Minogue Fan Club (Lovers)

Pinlenen İletiler

gönderildi

bence Eurovision şarkıcıları kendini kanıtlaması gerektiğinden giden kişiler ama Kylie zaten kanıtlamış biri hiç gerek yok giderse çok laf olur bence BBC bunun farkındadır oda yollamaz zaten

gönderildi

BBC Mİ FARKINDA :D ondan blue ile engelberti yolladı :D Onları yollayan Kylie yi hayli hayli yollar :D İnşallahta Yollar Avrupa Şov Görür :D

gönderildi

Sahneye soyle ciksa fena olmaz ki. :D

36. ETSC ev sahibi Manchester'dan naklen. :h

gönderildi

Blue konusunda öğrendiler bence ama ben Engelbert ismini Eurovision temsilciliği açıklandıktan sonra duydum dünyada mı değilim :S

gönderildi

Blue konusunda öğrendiler bence ama ben Engelbert ismini Eurovision temsilciliği açıklandıktan sonra duydum dünyada mı değilim :S

Yasin pek musait degil tanimak icin aslinda.

gönderildi

Cok guzel olmus duet! Izlanda, ETSC'ye gondersin! :kalp:

gönderildi

Mumun tarzını beğenmiyorum bu tarza kylieyide katmış pek sevdiğim bir tarz çıkmamış ortaya :D

gönderildi

[align=center]KYLIE MINOGUE, SIA İLE ÇALIŞIYOR[/align]

[align=center]KylieMinogueSia.jpg

[/align]

[align=center]Geçtiğimiz yıl, müzik piyasasındaki 25.yılını kutlayan Kylie Minogue, yeni albüm hazırlıklarına devam ediyor.

Son olarak Jay-Z’ye ait prodüksiyon şirketiyle anlaşan sanatçı, yeni albümünde Sia ile çalıştığını açıkladı.

Daha önce, Rihanna, Flo Rida, David Guetta ve Christina Aguilera gibi isimlerle çalışan ve tüm çalışmaları listelerde büyük başarı elde eden Sia, yeni singleın çok yakında piyasaya çıkacağını söyledi.[/align]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...