Illusion Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kylie Minogue Genel Bilgiler Doğum Adı:Kylie Ann Minogue Doğum Tarihi:28 Mayıs 1968 Doğum Yeri:Melbourne, Victoria, Avustralya Uğraşları:Şarkıcı, Söz yazarı, Aktris, Moda tasarımcısı Etkin yılları:1987 - Günümüze (Şarkıcı) 1979 - Günümüze (Oyuncu) Tarzlar:Pop, Dans-pop, Electropop, Europop Resmî sitesi:www.Kylie.com Kylie Ann Minogue (d. 28 Mayıs 1968), Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu. 1980'li yıllarda çekilen Neighbours adlı bir pembe dizi ile ünlenen sanatçı, 1987 yılında bugünkü mesleği olan şarkıcılığa başlamıştır. 28 Mayıs 1968'de Avustralya'nın Melbourne kentinde dünyaya gelen Kylie Ann Minogue, oyunculuk kariyerine 1979 yılında, henüz 11 yaşındayken, "Skyways" isimli bir televizyon dizisiyle başladı. Sonra sırasıyla bir çocuk programı olan "The Henderson Kids"'e oradan da ünlü dizi "Neighbours"a geçiş yapan Minogue, bu dizide kazandığı popülerlik sayesinde şarkıcılık kariyerine başladı. İlk olarak yerel bir plak şirketi olan Mushroom Records'dan çıkan toplama albümde şarkı söyleyen genç kız; Mushroom Records'ın bir şekilde Londra'lı hit fabrikaları Stock, Aitken ve Waterman ile irtibat haline geçmeleri sonucu "I Should Be So Lucky" şarkısını söylemeye hak kazanan şanslı insan oldu. Bu şarkı, Minogue'un hem Avustralya hem de İngiltere listelerinde bir numaraya oturmasını sağladı. Bu şarkının başarısından sonra Minogue, aynı takımla albüm çalışmalarına başladı ve albüm de beklenen başarıya ulaşınca, Minogue'un şöhret yolu tamamen açılmış oldu. Kylie Minogue, ilk üç albümü boyunca, hem şarkı sözleri hem de görüntüsü adına şirin ve masum imajını sarsacak bir şey yapmadı ve insanlar onu "iyi kalpli komşu kızı" olarak tanıyıp sevdiler. Ama 1990'lı yıllara geldiğinde Kylie Minogue, kadınlığının farkına vardı ve eğer güzelliğini kullanırsa önünde daha açılacak pek çok kapının olduğu gerçeğini kavradı. Londra'lı dans müzik şirketi DeConstruction'dan yayınladığı birbirinden farklı ama başarılı iki albüm, Kylie'nin farklı bir yönünü ortaya çıkardı; artık o Avrupa'da çok ünlü, tatlı pop şarkıları söyleyen şeker kız gitmiş, yerine bir kadın olarak gücünün ve ne istediğinin farkında olan seksi bir diva gelmişti. Minogue'un bu değişimine neden olan en önemli faktörlerden biri de o zamanlar sevgilisi olan ünlü rock grubu INXS'in şarkıcısı Michael Hutchence olmuştu. Kylie Minogue bu "kendini arama" dönemi içinde Nick Cave'le de iki tane düet yaparak saygınlığını artırdı. 2000 yılında ünlü İngiliz grup "Pet Shop Boys" aracılığıyla Parlophone şirketine geçiş yapan Kylie Minogue, "Light Years" albümüyle Pop müzik kariyerine kaldığı yerden devam etti. Albümden çıkan single "Spinning Around" hem İngiltere hem de Avustralya'da bir numaraya çıkarak, Kylie'nin yaşlandıkça güzelleştiğini ve kalitesinin arttığını vurguladı. 2002 yılının başları ise Kylie'nin kariyerinde dönüm noktası olan bir olaya tanıklık etti: Son albümü "Fever"ın yayınlanmasına. Bu albümden çıkan ilk single "Can't Get You Out of My Head", deyim yerindeyse listelerde tozu dumana kattı ve dünya çapında çok büyük bir hit haline geldi. Kylie, artık kariyerinin olgunluk çağını yaşıyordu ve hemen hemen herkes ona ya hayran ya da aşıktı (Popun Kraliçesi Madonna bile bir ödül töreninde sahneye üzerinde 'Kylie' yazan bir bluzla çıkmıştı). Albümleri 1988 - Kylie 1989 - Kylie’s Remixes Vol.1 1989 - Enjoy Yourself 1990 - Rhythm of Love 1991 - Let's Get to It 1994 - Kylie Minogue 1997 - Impossible Princess 2000 - Light Years 2001 - Fever 2003 - Body Language 2007 - X 2010 - Aphrodite Filmografi 2006 - The Magic Roundab 2001 - Moulin Rouge 2000 - 'Sample People 2000 - Cut 1996 - Bio-Dome 1996 - Misfit 1995 - Hayride to Hell 1994 - Street Fighter 1989 - The Delinquents 1
Uğur Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 İşte bu sayfayı bekliyodum! Berk harikasın! Kylie'imiz!!!:heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Illusion Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 İşte bu sayfayı bekliyodum! Berk harikasın! Kylie'imiz!!!:heart::heart::heart::heart::heart::heart: Gelmesi gerekiyodu bu sayfanın, geç bile kalmıştı. She's a golden girl she's an Aphrodite :pray:
Mustafa Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Kylie'ye sahne şoku! Kylie unutkanlığına kurban gitti... Londra’da Hammersmith Apollo’da konser veren Kylie, “Give Me Just A Little More Time” isimli şarkısını söylerken talihsizlik yaşadı. Şarkının sözlerini unutan Kylie, zor anlar yaşadı. Profesyonel tavırlarıyla da ilgi gören Kylie, seyircinin kendisini yönlendirmesine ve şarkıya eşlik etmelerine izin verdi. “Şarkıyı öldürdüm. Bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederim” şeklinde dinleyenlerine teşekkürlerini sundu. Anti-Tur ‘una tüm hızıyla devam eden Kylie, bu güne kadar hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştı! [video=youtube]
Uğur Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Al işte profesyonellik budur Dios, eğer okuyorsan anlamışsındır ne demek istediğimi.
Illusion Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Kıyamaaaamm. Canım benim. Aayyy Ama tabii bi yerde 20 sene geçmiş şarkının üstünden genelde turlarında söylediği bi şarkı da değil unutmuş olması normal
Mustafa Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 KYLIE ‘ DEN ” THE BEST OF KYLIE MINOGUE Kylie Minogue müzik kariyerinde 25. yılını ” The Best of Kylie Minogue ” albümü ile kutluyor. 21 şarkıdan oluşacak albüm şarkı listesi ise söyle; Can’t Get You Out Of My Head Spinning Around I Should Be So Lucky Love At First Sight In Your Eyes Kids (with Robbie Williams) Better The Devil You Know All The Lovers Give Me Just A Little More Time Celebration Slow Red Blooded Woman I Believe In You On A Night Like This Confide In Me Get Outta My Way The Loco-Motion Tears On My Pillow Wow In My Arms Never Too Late
Illusion Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Şu kadın kadar Greatest Hits çıkartan başka sanatçı da yoktur herhalde. Şaka gibi ya :mad:
Uğur Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Albumde yeni versiyonlar olacak degil mi? Harika olmus sarki secimleri.
Cem Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 best of , hits , greatest hits , ultimate gibi versiyonları doğru bulmuyorum. Aphrodite albümündeki bir sürü şarkıyı kliplendirmeyerek harcadı , yazık
Uğur Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 best of , hits , greatest hits , ultimate gibi versiyonları doğru bulmuyorum. Aphrodite albümündeki bir sürü şarkıyı kliplendirmeyerek harcadı , yazık Ya ama eski kayıtları koymayacak bu sefer sanırım. Yeniden yorumlucak şarkıları, ben öyle diye biliyorum. Kylie'mize haksızlık etme şimdi. Aphrodite albümü bir efsane ama.
Cem Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Aa yeniden yorumlayacaksa süper olur remiximsi yeni versiyonlar yapsın ve can't get you out of my head'e 2012 model bir klip çeksin na kadan süper olur
Illusion Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 I-ıh hayır bu K25 kapsamında olan değil. Dolayısıyla şarkılar -büyük olasılıkla- kendi versiyonlarında olurlar. Belki çok çok eskiden kalanları re-master edebilirler
Recommended Posts