İçeriğe atla

Kylie Minogue Fan Club (Lovers)

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ben cok begendim.

Vimeo ucmus, orijinal hesaptan da paylasalim :

[video=youtube]

gönderildi

Harika bi kariyer soluksuz izledim :D sadece put your hands up dikkatimi çekti o resmi klip değil sanırım?

gönderildi

"Put Your Hands Up" 69 ETSC  Hamburg sloganıydı Kylie nin sarkılarından çok güzel sloganlar çıkıyo :)

gönderildi

[align=center]En Sevdiklerim [/align]

[align=center]1. Come Into My World[/align]

[align=center]2. In My Arms[/align]

[align=center]3. Wow[/align]

[align=center]4. Put Yor Hands Up[/align]

[align=center]5. Can't Get You Out Of My Hand[/align]

gönderildi

Süper bi liste come into my world klibi çok güzeldi. 2002 yılı Kylie yılıydı zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Kylie-Minogue-%C4%B0stanbul-Konseri-2015

Kylie Ann Minogue en son 2008’de “X” albümünun turnesi kapsamında geldiği Türkiye’ye bu kezde 2014 yılında çıkardığı “Kiss Me Once” albümü turnesi kapsamında tam 7 yıl sonra tekrar geliyor. Bu Kylie Minogue’nun sanat hayatında ki  14. turnesi.

16 Haziran 2015 akşam Kylie Minogue’un muhteşem konserinin bütün detayları çok yakında BaharFestivalleri.com’da

http://www.baharfestivalleri.com/kylie-minogue-16-haziran-2015-istanbul/

Ne derece doğru bilemiyorum ama böyle bi haber var. 

gönderildi

Kiss Me Once turnesi Avustralya ayağından sonra bitiyo yazın yazın Avrupa bi çok festivalde İstanbuldaki de büyük ihtimal festival kapsamında bişiy olucak GNC festmi acep

gönderildi

Kiss Me Once turnesi Avustralya ayağından sonra bitiyo yazın yazın Avrupa bi çok festivalde İstanbuldaki de büyük ihtimal festival kapsamında bişiy olucak GNC festmi acep

Muhtemelen olacak bir festivale geliyodur ama KMO Tour için geçerli sayılır öyle olursa, İngiltere'deki festivaller falan tur tarihlerinin altına eklenmiş çünkü. 12sinde Danimarka'da 19'unda İngiltere'de olacağı festivaller o şekilde eklenmiş çünkü. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...