İçeriğe atla

Eurovision 2008 | Sırbistan (Confluence Of Sound)

Pinlenen İletiler

gönderildi

San Marino'nun halen en guzel sarkisi. Videoklibi de guzeldi bunun.

• 4 hafta sonra...
gönderildi

Bir video klibi oldugunu bilmiyordum bunun.

Romanya 2008 ulusal finalinde yarisan "Yeke Yeke" parcasini ayni yil Keremcem coverlamisti.

• 9 ay sonra...
gönderildi

Vay be Qele Qele actim, ne zamandir dinlememistim ozlemisim.

ERMENISTANNNNNNNNNN

gönderildi

Deli kazanacak diye dolasiyodum ortaliklarda zilyon kisiyle iddiaya girmistim. :h

gönderildi

başlarda anlamsız bir şekilde önlerdeydi :D

Ilk 10 ulkenin oylamasinda Yunanistan ile cekisiyoduk, 11. sirada Letonya gibi ziksen bize puan vermeyecek ulkeler vermeye baslayinca dustuk.

gönderildi

İtiraf ediyorum ben Deli'den nefret ediyordum. Klibi çıktıktan sonra ısınmıştım. :h

gönderildi

Hala bayiliyorum Deli'ye. :D

Klibi ayrica en iyi ESC klibimizdir halen.

gönderildi

Kalomira Türkiye'ye gelmişti. Beyaz Show'da o gece İbrahim Tatlıses vardı sanırım. Bütün gece boyunca kıza yavşamışlardı. :D

gönderildi

Kalomira Türkiye'ye gelmişti. Beyaz Show'da o gece İbrahim Tatlıses vardı sanırım. Bütün gece boyunca kıza yavşamışlardı. :D

Sarbel de 2007'de Okan'a gelmisti. En sevdigim Turk sarkicilar Ibo ve Ebru Gundes demisti. Ah ah, ne gunlerdi. Sarbel faniydim. :h

gönderildi

yassou maria forever.

SARBEL İÇİN TOPLANIYORUZ

20 Nisan 2007 - Taksim

gönderildi

yassou maria forever.

SARBEL İÇİN TOPLANIYORUZ

20 Nisan 2007 - Taksim

2007'de tapardim Sarbel'e ulan. Tabii o zamanlar bi eurovision-turkey.com vardi. Hep imzalarim avatarlarim Sarbel'liydi.

gönderildi

Sarbel de 2007'de Okan'a gelmisti. En sevdigim Turk sarkicilar Ibo ve Ebru Gundes demisti. Ah ah, ne gunlerdi. Sarbel faniydim. :h

Sarbel fanı olunmayacak gibi değil ki. Hala şarkısını dinlerim ben onun. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...