İçeriğe atla

Eurovision 2006 | Yunanistan (Feel The Rhythm)

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

Eurovision-2006.png

2006 Eurovision Şarkı Yarışması, Yunanistan'ın Atina kentinde gerçekleştirilen yarışmadır. Yarışmada Finlandiya'yı temsil eden Lordi grubunun "Hard Rock Hallelujah" şarkısı birinci olmuştur. Ermenistan yarışmaya ilk kez katılmıştır.

Finlandiya - Hard Rock Hallelujiah

[video=youtube]

Türkiye - Superstar

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2l3e7zHB_vU

gönderildi

süperstar yerine mr. impossible veya süperstar ı ingilizce okusaydı kesin ilk 10 daydık ayrıca kareografisini çok beğeniyorum o yıldız fln

gönderildi

^^Romanyanın sahnesi iğrençti ya provaya çıkılmayacak kostümlerle çıktılar sahneye

gönderildi

Rusya'yı çok seviyorum bu seneden :D Ama Mr.Impossible konusunda ben de katılıyorum bi ihtimal ilk beşe girebilecek bi şarkıydı. Ah TRT :icon_ohmygod:

gönderildi

o sene o şarkıyla 9.olduysak....mr.impossible ilk5 garantiydi

gönderildi

^^ o şarkı 11. oldu ama Mr.Impossible en azından Tina'yı geçerdi 6. 7. olurduk

gönderildi

Finlandiya bileğinin hakkıyla aldı birinciliği, bunu bilir bunu söylerim.

gönderildi

^^çok sevdiğimi söylemem ama bileğinin hakkıyla aldığı kesin... Tıpkı Norveç ve Almanya gibi.. Onlara da bayılmıyorum ama gerçekten hakederek alan sayılı ülkeler bunlar

gönderildi

^^çok sevdiğimi söylemem ama bileğinin hakkıyla aldığı kesin... Tıpkı Norveç ve Almanya gibi.. Onlara da bayılmıyorum ama gerçekten hakederek alan sayılı ülkeler bunlar

Ben de sevmiyorum ama fark attılar abi. :dil3:

• 3 ay sonra...
gönderildi

Biraz daha bilgi verelim :)

2006 Eurovision Şarkı Yarışması Sunucuları :

Maria Menounos ve Sakis Rouvas

0.eurovision.jpg

• 2 ay sonra...
gönderildi

Yunanistan'ı sahne olarak pek beğenmesem de sevmiştim. Sibel Tüzün müthiş bi performans sergiledi bence. Eleştirenlere çok kızıyorum :( 1. olan Lordi hak etmişti ama 1.liği :)

• 1 ay sonra...
gönderildi

O gece bir çok güzel şarkı vardı gerçekten... Rusya , İsveç , Bosna Hersek , İsveç , Ukrayna , Yunanistan .... fakat bir performans var ki adam hem sesi ile büyüledi hem de sahne ile hayran bıraktı.....

[align=center]Evet Romanya'dan söz ediyorum... [/align]

[align=center][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pXa8s80Z0tc [/align]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...