İçeriğe atla

24 Ekim Enrique Iglesias KüçükÇiftlik Park İstanbul Konseri


Mustafa

Pinlenen İletiler

[align=center]24 Ekim Enrique Iglesias KüçükÇiftlik Park İstanbul Konseri

[/align]

 

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

[/align]

 

[align=center]24 Ekim Enrique Iglesias KüçükÇiftlik Park İstanbul Konseri

 

Tarih: 24 Ekim 2012 Çarşamba

Saat: 18:00

Yer: KüçükÇiftlik Park, İstanbul

Bilet Fiyatları: İndirimli Biletler kısa süre için:

Normal: 98 TL yerine 78 TL

Sahne Önü: 315 TL yerine 215 TL

Deluxe Lounge: 450 TL yerine 350 TL

Loca: 4.000 TL yerine 3.000 TL (Biletix)[/align]

 

Deluxe Lounge: Deluxe bilet sahipleri sınırsız içki (premium votka, viski, bira, şarap, rakı, soft drink..) ve snack yiyecek ikramları dahildir. Catering hizmetleri Qubbe İstanbul tarafından karşılanmaktadır. Deluxe biletleri ayrıca sahne önüne geçiş imkanına sahiptir.

Sahne önü /Deluxe / Loca biletleri için farklı giriş kapısı mevcuttur.

 

Loca: 8 kişilik oturma grupları /1 şişe premium votka + 1 şişe premium viski, açılış soft drinkleri ve çerez/servis dahildir. İlave kişiler kişi başı: 400 TL'dir. 4 kişiye 1 şişe ilavesi yapılmaktadır.

 

İstanbul Bir Dünya Starını Ağırlamaya Hazırlanıyor

Enrique Iglesias, UNILIFE Organizasyou ile 24 Ekim’de İstanbul’da

 

Albümleriyle dünya çapında 70.000.000’dan fazla satış grafiği yakalayan ve sahip olduğu onlarca Grammy ile milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden Enrique Iglesias,muhteşem sahne şovları ve olağanüstü performansı ile 24 Ekim akşamı İstanbul Küçükçiftlik Park’ta sevenleriyle buluşacak.

Sahip olduğu 390 ödül ile ödül rekortmeni olarak tanımlanan sanatçı, "Hero" , "Tired of Being Sorry", "Taking Back My Love", "Heartbeat", "Bailamos" gibi sayısız hitini İstanbullu müzikseverlere söyleyecek.

Bu güne kadar, 9 stüdyo albümü ve 2 Greastest Hits Complation albümü bulunan Iglesias, yeni albüm çalışması öncesinde vereceği konser ile uzun süre adından söz ettirecek.

Son albümü ile satış rekorları kıran ünlü sanatçının “Tonight” şarkısı ile yakladığı başarı onu Billboard listelerinin Micheal Jackson’dan sonraki kralı haline getirdi. Eşsiz bir vokal olmasının yanı sıra, sahnede yarattığı atmosfer de, Enrique’yu tanrılaştıran hayranlarını haklı çıkaran cinsten... Her performansında hayranlarını şaşırtacak bir sürpriz yapan Iglesias’ın, İstanbul konserinde neler olacağı şimdiden merak konusu...

İndirimli Biletler 27 Ağustos’ta satışta... Enrique Iglesias’la gerçekleşecek bu muhteşem buluşmayı kaçırmayın !

www.unilifeturkey.com

facebook.com/unilifetr

twitter.com/unilifeturkey

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

[align=center]Enrique Iglesias coşturdu[/align]

 

[align=center]Dünyaca ünlü star Enrique Iglesias’ın İstanbul konserine 15 bin müziksever katıldı.

[/align]

 

 

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

[/align]

 

[align=center]Hayranları, Iglesias’ın konser vereceği alana girebilmek için saatler öncesinden 3 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

 

Albümleriyle dünya çapında 70 milyondan fazla satış grafiği yakalayan ve sahip olduğu onlarca Grammy ile milyonlarca müziksever kalbini fetheden Enrique Iglesias, muhteşem sahne şovları ve olağanüstü performansı ile Collezione’nin sponsorluğuyla İstanbul Küçükçiftlik Park’ta sevenleriyle buluştu.

 

Konser alanına saatler öncesinden gelen Enrique Iglesias hayranlarının yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda kuyruklar oluşturduğu görüldü. Türkiye’nin ilk yabancı müzik istasyonu Metro FM dinleyicilerinin yakından takip ettiği, sahip olduğu yüzlerce ödül ile “ödül rekortmeni” olarak tanımlanan sanatçı, Hero , Tired of Being Sorry, Taking Back My Love, Heartbeat, Bailamos gibi sayısız şarkısını İstanbullu müzikseverlere söyledi. Sanatçı sahneye de İstanbul'un plaka kodu olan "34" yazılı bir kıyafet ile çıktı.

 

Sanatçının sahnede sergilediği atmosfer de, Enrique’yi hayranlarını coşturdu. Her performansında hayranlarını şaşırtacak bir sürpriz yapan Iglesias’ın, İstanbul konserinde alanı dolduran 15 bin müziksever arasından 2 İranlı erkek hayranını sahneye alarak “Somebody’s me” şarkısını beraber söyledi. Ünlü sanatçı, ‘’Hero’’ şarkısında ise, bir kadın izleyicisini sahneye alıp, sarılarak dans etti. Konser öncesinde Ozan Çolakoğlu DJ kabinine geçtiği gecede sadece Collezione talihlisi 10 kişi kulise girerek Enrique ile fotograf çektirdi.

İletişim sponsorluğunu Habertürk, Bloomberg HT, Metro FM ve 46 Dergisi’nin üstlendiği Mercedes, Tadelle, bukombin.com, KafePi, Qubbe,Primeclass’ın katkılarıyla gerçekleşen Enrique Iglesias konseri uzun süre hafızalarda yer alacak şekilde son buldu.

[/align]

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...