İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

55715402ecb0514777b28ed5.webp

Bunu beğendim :D Benim imzam da güzel.

gönderildi

soyu kuruyasıca stannis, ateşlerde yanasıca melisandre.... yapılırmı lan bu allahsızlar

gönderildi

Oha ben bunu unutmuşum. Ne oluyo bu bölüm? Yabaniler barajı aştı mı? Koalisyon mu kuruyolar?

gönderildi

Oha ben bunu unutmuşum. Ne oluyo bu bölüm? Yabaniler barajı aştı mı? Koalisyon mu kuruyolar?

tam aştı dedik, castle black'e kediler girdi,  9,8 de kaldılar, cersei yine tek başına iktidar oldu, meereen de durumlar umut vaadediyor, khaalesi ve tyrion koalisyonu olacak gibi.

gönderildi

Cercei Reis başımızdaysa sorun yok.

gönderildi

onu da dört yandan dinciler sardı, herkes konuşuyo kimse yönetmiyo anlamadım bu işi, westeros'a bir LDP lazım.

gönderildi

onu da dört yandan dinciler sardı, herkes konuşuyo kimse yönetmiyo anlamadım bu işi, westeros'a bir LDP lazım.

file.php?id=8178

gönderildi

ama jon snow a bu yapılmamalıydııııı :( gerçi melisandre diriltecek diyolla 

gönderildi

En iyisi oldu. Kendisini yakmadan bıraktılar da. Ölüler ordusuna katılıp ak gezenlerin davasına destek olması en hayırlısı. Ben bu sefer ak gezenleri desteklicem valla. Hep öbürlerini destekledik de ne oldu? Bi de bunlar gelsin bakalım.

gönderildi

Game of Thrones, zirvesini 3.sezonda yaşadı, 4.sezonda sürdürdü, sanırım inişe geçme vakti, 

beğenmedim ben sezon finalini, elle tutulur tek hikaye Arya'nınki idi (o da çabucak geçti), bir de Cersei'nin utanç yürüyüşünü çok beğendim, gerisi boş.

gönderildi

khaleesi ne olcak acep ya atlıların ortasında kaldı öyle

gönderildi

Ölsün bence o. Varys ve Tyrion zindandaki ejderhaların sırtına atlayıp yönetmeye başlasınlar orayı. 

gönderildi

yok be ölmesin ona gelene kadar bir sürü ölmesi gerekn kişi var

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...