İçeriğe atla

Adminler Tatilde!

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

Sevgili Eurovision Time uyeleri, Ocak 2012'den beri hepimizin emegiyle bugunlere getirdigimiz sitemiz 10 gunluk bir sure icinde adminsiz kalacak! Cem, Boran ve ben kisa bir tatile cikiyoruz ve onumuzdeki hafta yokuz. Siteye sadece mobil olarak ulasabilecegiz. Sizi bilgilendirmek istedik. Sececegimiz yeni moderatoru de bu haftasonu aciklamayi dusunuyoruz. Sitede olmadigimiz zamanlarda bizden sonra en yetkili 2. kisi o olacaktir.

Herkese iyi Ramazanlar ve iyi tatiller diliyoruz!

Eurovision Time Site Yonetimi

gönderildi

Tesekkurler Sonercim! Haftaya Carsamba gidiyoruz bakalim. :D

gönderildi

İyi tatiller, keyfini çıkarın :) Mutlu bi şekilde dönün mutsuz yönetici is-te-mi-yo-tuz! :D

gönderildi

İyi tatiller, eğlenmenize bakın!

Siz yokken chat karnaval olacak ama. qq

gönderildi

Laptop denen bir şey var chatte renk tanıtımlarını yapabileceğinizi mi sanıyosunuz :) :) qq

gönderildi

Laptop denen bir şey var chatte renk tanıtımlarını yapabileceğinizi mi sanıyosunuz :) :) qq

ya ama :(:jawdown:
gönderildi

Şimdiden güzel tatiller diliyorum. Bi bakmışsınız atlayıp gelmişim ... :P

gönderildi

Şimdiden güzel tatiller diliyorum. Bi bakmışsınız atlayıp gelmişim ... :P

Bekliyoruz zaten. :goz:

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Bu Pazar donuyoruz, devam eden ETSC oylamasi Pazartesi baslayacaktir. Adminlerimiz Boran ve Cem OSS donemine girdikleri icin ETSC'yi ben duzenleyecegim. Herhangi bir sikayet, istek ya da sorununuz varsa siteden bana ozel mesajla ulasabilirsiniz.

gönderildi

Siteden bi gittilk duzen almis basini gitmis. Pazar donuyoruz arkadaslar. Haberiniz olsun.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...